fbpx

Despre Trump, Biden si Obama

Despre Trump, Biden si Obama

Dupa cum s-a prezentat deja in mass-media, numarul de voturi ale lui Donald Trump si numarul de voturi ale lui Joe Biden sunt aproape identice. Dar asta dupa ce oamenii lui Joe Biden au fraudat masiv alegerile cu milioane de voturi.

Cat despre americanii care chiar l-au votat pe Joe Biden, n-am pentru ei niciun gram de simpatie sau indulgenta. Trebuie sa nu fii in toate mintile sa-l votezi pe Joe Biden, la ce clica satanista si imperialista are in spatele lui.

N-o sa incerc acum sa prezic care dintre cei doi va fi ales presedinte. Donald Trump are sigur cele mai multe voturi reale, pe cand Joe Biden are milioane de voturi false.

CITESTE SI:  Doar aceasta varianta a smartphone-ului Pixel 5 ar putea fi lansata de Google

Daca Donald  Trump se decide sa actioneze cumva, el poate va avea sanse sa fie reales. Dar in acest moment Trump pare a admite ca Joe Biden i-a depasit in mod cinstit numarul de voturi. Nici nu prea il mai critica pe Biden. Pana apar rezultatele finale, am alcatuit cate o descriere pentru Trump, Biden si pentru Obama.

Donald Trump – politician considerat controversat pentru ca nu e dispus sa fie sluga. Si dispretuieste tarile si strainii care exploateaza si trateaza SUA doar ca pe pusculita lor cu bani si care n-au gram de consideratie pentru America.

Cel mai devreme din anii ’80 are Donald Trump aceasta pozitie, pentru ca am urmarit un interviu cu acesta din anii ’80. Interviul respectiv se pliaza perfect pe actiunile lui din ultimii ani in calitate de presedinte. O astfel de persoana n-are cum sa vanda nimanui interesele Americii.

CITESTE SI:  Satelitul rusesc Cosmos 2543. De ce SUA acuza Rusia

Donald Trump considera probabil ca poate pierde alegerile din cauza comportamentului sau arogant, ca nu va putea compensa fraudarea votului in favoarea lui Biden. Si totusi Donald Trump are sanse sa fie reales.

Obisnuiam sa fiu impotriva Statelor Unite si consideram aceasta tara o piaza rea, dar ulterior am constatat ca de fapt eram impotriva deep state-ului Americii si a nenorocirilor deep state-ului, nu impotriva Americii lui Trump.

Joe Biden – senil, dar probabil lucid. Fiul lui, Hunter Biden, e compromitator pentru Joe Biden si insusi Joe Biden poate fi incriminat. Anticristul Joe Biden e corupt.

CITESTE SI:  De ce companiile de testare ADN au dificultati in SUA

A colectat bani si de prin Romania, a colectat si de prin Ucraina si chiar a santajat cu banii FMI oficialii ucraineni pentru a demite un procuror ucrainean pentru ca Biden sa aiba liber la furturi in Ucraina. In SUA, Joe Biden e o marioneta condusa din umbra.

Barack Obama – autoironia “aduce” simpatia. Barack Obama se pricepe doar sa fie sclavetul ocultei si sa fie autoironic, in speranta ca va fi vazut drept simpatic prin autoironie.

E autoironic legat de urechile lui cat farfuriile si legat de dependenta lui de terapeut. E mistocar cu sine insusi chiar si legat de faptul ca mai ca a reusit sa falimenteze asigurarile de sanatate din SUA prin Obama Care.