fbpx
Despre capacitatea unora de a-mi rastalmaci orice cuvant si de a-i nascoci sensuri

Despre capacitatea unora de a-mi rastalmaci orice cuvant si de a-i nascoci sensuri

Orice cuvant repeta belelistii dupa mine capata sensuri nebanuite. Si “inginerie electrica” sau “bujie” daca repetau de mine, cuvintele astea care, sa fim seriosi, n-au niciun sens special, capata diverse conotatii.

Analizeaza astia cuvintele astea pe toate partile pana cand le nascocesc felurite sensuri. Sa inchida astia pravalia de barfa si sensuri, OK? Si sa nu ma mai repete ca niste dilii! Ca altfel ii tund zero cu patentul. Duca-se in pustii cu barfa lor pozitiva si cu pupatu’ in cur. Astia-s hora lingailor la adresa mea, iar altii fara nicio vina sunt “pagubiti” din cauza lor, desi incerc sa nu expun pe nimeni in mod public. Nici macar echipa.

CITESTE SI:  O familie spune ca Amazon Echo le-a inregistrat conversatia si a trimis-o unui contact

LE: Sa nu mai indrazneasca cineva (un grup, sper eu, limitat si cu putini membri) pe viitor sa-mi intoarca vorbele impotriva altora fara nicio legatura. Mi s-a acrit de la repetat intr-un fel sau altul chestia asta! Cine nu pricepe, ori are un nivel de retard, ori un creier format in principal din ingrasamant organic.

Si am fost instiintat ca am ticuri in exprimare. “Noutati” (sanchi). Am observat la randul meu ca ma repet uneori in exprimare. Si de-asta incerc sa folosesc sinonime.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul sud-coreean Oasis (2002)

N-am ticuri in exprimare pentru ca as avea inteligenta de ridiche, ci din cauza unor dificultati de concentrare. Nici sa ma delectez cu un film subtitrat nu prea ma incumet, ca derulez pe intreaga durata a filmului caci nu mi se intiparesc in minte subtitrarile. La 70 de ani sigur o sa fiu la fel de senil ca Joe Biden. Si cu SUA in buzunar, sa speram.

Later Edit Off Topic: Dau “hecarii” petrecere si dezmat cu concert Elvis Presley pe Facebook-ul meu si-mi publica pe wall informatii personale pe care le-am setat private inca din paleolitic. Oi fi avand pe Facebook-ul meu 70 de diferite grupari de din astia. Vedeti-va de propriile voastre vieti, nemernicilor! Get a life, nenorocitilor!

CITESTE SI:  Se pare ca Netflix nu mai vrea sa fie cunoscuta pentru binge-watching

Nu-mi amintesc de acea individa care m-a etichetat pe FB acum cativa ani. Si nu incerc sa fiu badaran la adresa cuiva sau sa lezez pe cineva. Nici nu-mi amintesc de postarile respective. Si inca ceva: nu pe respectiva o Facebook-uiesc in acest moment, ci pe cea pe care am Facebook-uit-o pana acum.