fbpx

Despic firu-n patru 2: Momentul bizar dintre Donald Trump si Shinzo Abe

Despic firu-n patru 2 Momentul bizar dintre Donald Trump si Shinzo Abe

In 2017, Shinzo Abe, premierul Japoniei, a fost in deplasare in SUA, pentru o intalnire la Casa Alba cu Donald Trump, presedintele Statelor Unite.

Cei doi au discutat despre fel de fel de lucruri si a avut loc si un fel de conferinta cu presa la care au fost prezenti fotografi si reporteri japonezi si americani.

Ceea ce a fost ciudat la acea conferinta e reprezentat de stransul mainilor, unul extrem de dubios de prelungit si extrem de ferm.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi renuntat la producerea lui iPhone 12 mini inainte de termen

Din cate am observat la Donald Trump pana acum, e o persoana care obisnuieste sa domine. Momentul ala dubios de prelungit a fost un act de dominatie asupra lui Shinzo Abe.

Probabil Donald Trump dorea sa-si expuna superioritatea pentru a obtine acorduri mai avantajoase pentru Statele Unite si mai in defavoarea Japoniei.

Pe langa stransul prelungit si ferm, un al doilea lucru pe care l-am observat e faptul ca Donald Trump ii si palpeaza “dragastos” dosul palmei lui Shinzo Abe.

CITESTE SI:  Aceasta aplicatie se lanseaza in sfarsit dupa 11 ani pe iPhone

Ce mesaj a vrut Donald Trump sa transmita cu asta? Ceva gen: “Uite-l si pe jerpelitul asta venit din lumea a treia, cum il palpez eu ca pe un pipernicit care are nevoie sa fie consolat de pipernicit ce e, printr-un gest fals de amabilitate”.

Act de pura dominatie. Am observat ca pe alti lideri de state Donald Trump nu incearca sa-i domine, daca nu-l intereseaza asta. Cum ar fi Klaus Iohannis care a fost de asemenea la Casa Alba, chiar pe locul pe care s-a asezat si Shinzo Abe.

CITESTE SI:  Ce grosime are unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri 5G, Oppo Reno3 Pro

Presedintele SUA o fi considerat ca nu-i nevoie sa domine in acel moment. N-am ceva impotriva lui Donald Trump si mai ales impotriva lui Shinzo Abe, pentru ca nici nu prea ma intereseaza politica. Dar Donald Trump e impotriva establishmentului american, iar asta-i unul dintre punctele sale forte in comparatie de alti presedinti americani.

Link pe YouTube