fbpx

De ce n-are importanta cu cine votezi acum

De ce n-are importanta cu cine votezi acum

Cu riscul de a fi perceput drept comunist, voi zice de ce nu conteaza cu cine votezi in ziua de azi si de ce Nicolae Ceausescu nu merita sa fie impuscat in modul ala, chiar in ziua de Craciun si fara o judecata corespunzatoare. Evident, faptul ca a fost impuscat rapid a fost pentru ca unii aveau un interes ca el sa dispara rapid.

Ceausescu a comis el greseli imense, dar era patriot si nu a jefuit tara, cum o jefuiesc cei de acum. Mijloacele de informare de acum (in cardasie cu cei care l-au ucis pe Ceausescu) ascund aspectele pozitive ale lui Ceausescu si ale comunismului si le exagereaza pe cele negative.

Ceausescu a fost ciuruit pentru subminarea economiei nationale (si pentru alte capete de acuzare nedovedite nici pana acum). Oamenii politici din ziua de azi nu merita sa fie ciuruiti? Cine a subminat economia nationala?

CITESTE SI:  Ce companie e invinuita pentru raspandirea teoriei Pamantului plat

Ceausescu care ne-a scapat de absolut toate datoriile, sau jefuitorii care jefuiesc tara incontinuu in unanimitate din ’89 incoace? Aveam practic in ’89 tara la cheie si fara nicio datorie, aveam chiar datorii si investitii de 8 miliarde de dolari de recuperat de la alte tari (cum au disparut oare si de ce nu ni se vorbeste despre asta?).

Atunci Romania mai avea si doua miliarde de dolari cash in conturi (oare in buzunarul cui au ajuns in anii ’90?). Acum avem datorii externe poate si de peste 90 de miliarde de dolari!

Cine mortii ma-sii submineaza economia nationala? De ce nu-i mitraliaza nimeni pe astia? Cine sa-i mitralieze, ca toti nemernicii de acum sunt in cardasie pentru devalizarea tarii.

A fortat Ceausescu milioane de romani sa emigreze in alte tari din cauza saraciei? Inainte de ’89 erau conditii chiar bune de trai in Romania, chiar veneau multi muncitori straini din tari dezvoltate sa munceasca la noi in tara (nu vietnamezi sau altii din tari de lumea a treia, cum e acum). Aveam chiar si foarte multi turisti straini.

CITESTE SI:  De ce Instagram a furat numele de utilizator al unui individ si l-a dat familiei regale britanice

Dupa ’89, nenorocitii au transformat industria intr-un morman de fier vechi, au ras tot, toate fabricile, uzinele, combinatele, au transformat intentionat tara intr-o fabrica de someri, intr-o ruina.

Cine dracu’ a subminat economia nationala? Ceausescu sau aia care au venit dupa el? Cel mai bun argument al celor care incearca sa puna comunismul intr-o lumina negativa e faptul ca pe atunci nu aveam libertate si ca acum avem. Atata stiu sa indruge, ca alt argument n-au.

Ce libertate?! Libertatea politicienilor de a jefui tara ca-n codru? Libertatea de a fi impuscat sau injunghiat pe strada ziua in amiaza mare de cine stie ce dementi?

CITESTE SI:  Tara in care elevii trebuie sa repete examenul online, din cauza unei erori tehnice

Libertatea de a intra intr-un spital si de a iesi de 4 ori mai bolnav? Libertatea politicienilor corupti de a iesi de la parnaie dupa 3 ani scriind cateva carti si sa ramana si cu banii?

Libertatea marilor corporatii alimentare de a ne otravi, imbolnavi si ucide prin alimentatie (ceva ce Ceausescu n-a incercat niciodata)? Asta e libertate? Nu e libertate pentru noi, ci pentru cei care ne fura. Nici nu-i de mirare de ce au loc atatea proteste.

Cu cateva secunde inainte de a fi impuscat de plutonul de executie, ce-a zis Ceausescu? Le-a spus celor responsabili ca sunt niste tradatori de tara si ca istoria il va razbuna (vorbe care au fost taiate cu rea intentie la montaj). Cine poate zice acum ca istoria nu l-a razbunat?