fbpx

COVID-19. Sistemul din Romania e de o ticalosenie colosala

COVID-19. Sistemul din Romania e de o ticalosenie colosala

De la primul om in stat, pana la ministri, parlamentari, CNA, DNA si alte autoritati, toti slugoi vanduti Ocultei Mondiale si Grupului Bilderberg de neomarxisti bolsevici care incearca sa instaureze in Romania si in lume un nou tip de comunism, prin dictatura COVID-ului si prin cenzurarea adevarului pe internet si in mass-media in toata lumea. Nenorociti care vor sa ne fure si ultima farama de libertate.

Medicii din Romania sunt descurajati de autoritati (prin dosare penale) sa dezvaluie adevarul despre coronavirus si despre spitalele goale din Romania in timp ce oamenii cu alte boli sunt tinuti in afara spitalelor, pentru ca legea dicteaza ca spitalele sa interneze numai pacientii de coronavirus.

Asta in timp ce televiziunile si mass-media “oficiala” platita si pupata in cur de sistem vorbeste despre spitale arhipline de COVID-19 si cadre medicale extenuate, desi apar pe internet din cand in cand filmari realizate de civili cu spitale normale si modulare nefolosite si medici care ar avea timp de jucat table acolo (filmarile astea normal ca nu apar la TV).

CITESTE SI:  Care sunt cele mai groaznice parole ale anului 2018

Asta e Romania in care traim: abuzuri ale politiei in numele COVID-19, politie politica, oameni de stiinta si medici cenzurati pentru ca denunta ceea ce se petrece, oameni izolati pe cand numai cei cu factori de risc ar fi trebuit sa fie izolati (caci scopul stapanilor nostri e sa dinamiteze economia), televiziuni platite de guvern sa minta si sa dezinformeze poporul cu privire la coronavirus, televiziuni care intentionat ne fura privirile cu emisiuni de divertisment, cu monden sau cu alte stiri cand tara asta se duce la vale, Romania fiind pe traiectoria totalitarismului.

Cei care doresc informatie corecta si libera despre COVID-19, lucruri pe care nu le afli in mass-media platita sa dezinformeze, e musai sa arunce un ochi pe activenews.ro, un site onest care e portavocea jurnalistilor, medicilor si expertilor lumii care nu sunt cumparati.

Informatiile aparute acolo nu apar nici macar ca bancuri la televiziunile vandute, nici macar ca sa fie ridiculizate in stirile lor (la ce nivel de incredere are mass-media “oficiala”, daca le-ar ridiculiza le-ar consolida credibilitatea).

CITESTE SI:  Cine a dezvoltat un ventilator de 100 de dolari pentru coronavirusul Wuhan

Stiri in care nici nu apare numele Didier Raoult (de parca asta ar fi un nimeni, nu un specialist de marca al lumii), printre zeci de mii de alti denuntatori (unii dintre ei medici si alte cadre medicale). Se doreste ca Didier Raoult sa fie urmarit penal pentru ca a denuntat acest complot planetar.

Nu apare in stiri nici hidroxiclorochina (in calitate de medicament ieftin si eficient impotriva COVID-19; ca sa nu fie folosita si sa se sporeasca numarul patetic al mortilor), nu apare numele virusologului Dr. Li-Meng Yan (daramite ideea ca virusul COVID-19 a aparut intr-un laborator din Wuhan la dorinta Ocultei Mondiale), nu apar stiri si filmari cu spitalele goale din Romania, nu apar nici stiri despre neocomunismul care se doreste a fi instalat in lume prin dictatura COVID-ului, sau stiri despre faptul ca autoritatile din China i-au neutralizat pe unii medici si oameni de stiinta chinezi care au incercat sa denunte ceea ce se petrece.

CITESTE SI:  De ce inlocuim imaginile articolelor

Iar protestele din Romania (si din lume) si mesajele de protest nici nu exista pentru mass-media romaneasca. Asta e presa “oficiala” din Romania in care ti se spune sa te increzi. Niste slugi si tradatori de neam si de tara.

Raed Arafat, o alta sluga si asta, zicea ca cine spune ca mastile nu sunt eficiente impotriva coronavirusului, sa vina cu dovezi. Eu zic sa vina el cu dovezi ca mastile sunt eficiente.

Nu cu dovezi fabricate de unii care au fost platiti, in timp ce dovezile si afirmatiile celor de specialitate conform carora mastile nu sunt eficiente sunt cenzurate in toata lumea.

Chiar pe ambalajul mastilor e scris ca mastile nu sunt eficiente la coronavirus. Chiar si OMS a declarat ca nu sunt eficiente, dar nu apare respectiva informatie in mass-media platita.