fbpx

Coronavirusul se duce, Stegarii raman

Coronavirusul se duce, Stegarii raman

Cica noul tip de coronavirus care induce ingrijorare a fost declarat pandemie de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii si, din ce am auzit, Italia si-a inchis granitele.

Nimeni nu intra, nimeni nu iese. Cazurile de infectari din Romania s-au inmultit, insa n-a decedat nimeni la noi in tara, unii s-au vindecat, iar Romania n-a fost inchisa.

Nici n-ar fi indicat sa fie inchisa, pentru un coronavirus care e intrecut la numarul de decese de gripa (chiar si asa, e nevoie de prudenta). Ma intreb cum vad Stegarii lucrurile astea. Poate la ei ignoranta chiar e o binecuvantare.

N-ar fi rau ca cercetatorii Stegaru (scumpii mamicului A1) sa fie trimisi de tribul Antena 1 intr-o excursioara in Wuhan pe perioada extinsa (pentru cercetari aprofundate si documentare in vederea dezvoltarii unui vaccin de catre Stegari). Acum cat mai e frumos acolo.

CITESTE SI:  Cu ce e special Connected Cube, un nou Cub Rubik

Sa nu-i mai tina atata antenistii in izoleta de ingrijorare ca le moare audienta odata cu Stegarii de la coronavirus. E important, totusi, sa ne gandim la modurile in care ar trebui sa repopulam tara in caz ca noul coronavirus duce la un (improbabil) prapad.

Ma gandeam ca, dupa ce coronavirusul matura tot ce inseamna batrani si posesori de boli si cu imunitate scazuta, sa purcedem numaidecat sa repopulam Romania cu Stegari, pentru un viitor 100% luminos. Cum ar fi asta?

Sa o repopulam si cu clone Dracos Patraru, acest cretin care tine strans de interese fiind exemplul perfect pentru zicala “tradarea nationala a fost adusa la rang de virtute” si care reactioneaza ca boul cand ii scoti ochii cu asta (bine am venit cu totii in UE). Tontolog confirmed. Si prostie in a nutshell.

CITESTE SI:  Tarile din Europa in care va sosi Android Auto

Un oparit (prin care transpira schemele si manevrele de discreditare) de la o emisiune inepta ce apartine de o televiziune care pana de curand era in moarte clinica, dar care foarte posibil a fost adusa pe linia de plutire pe deasupra capetelor noastre.

Ma, Dracos Patraru, dobitocule, te crezi amuzant cu bancurile tale expirate? Vezi ca a sunat Internet Explorer, isi vrea bancurile stupide si expirate inapoi.

Un alt specimen – si prototip al tradatorului de tara – cu care ar trebui sa repopulam tara, sau o planeta cat mai indepartata de Pamant, e Stelian Tanase. Reptilianul zicea ceva de genul: “Nu e treaba ta”.

CITESTE SI:  Cum le e compania Google utila refugiatilor

Ce treaba nu-i a cui, ma? Romania nu-i treaba romanului? Ba, lepra, Romania si ce se petrece in ea e treaba tuturor celor 20 de milioane de locuitori ai sai!

Nu treaba gastii de oligarhi care detin puterea si vand tara. Abia oligarhii, prostii anesteziati dar si turma de boi din Romania reprezinta atentat la siguranta nationala. De coronavirusul asta bulangiu mai scapam (in ciuda a ceea ce zic raspandacii sinistri de panica), dar de prostie si tradatori mai greu.

Facebook