fbpx

Cersetorii de atentie

Cersetorii de atentie

Am aflat intr-un final care-s cei mai jalnici si patetici oligofreni de pe fata Pamantului. Banuiam si inainte treaba asta, dar acum sunt sigur 150%.

E vorba, bineinteles, despre descreieratii super-mega-ultra-obsedati (pusi numai pe rele si pe distrus, dar se dau baieti buni) care vor atentie cu orice pret si care cica se lauda ca mi-ar fi spart un cont legat de dojotech.ro in care mi-ar fi aparut veniturile de pe site (am aflat acu’ o jumate de ora despre treaba asta).

Obsedatii astia-s atat de jalnici incat nici nu merita sa-i bag in seama, pentru ca la asta ravnesc ei cu ardoare: la bagare in seama. Exista doua posibilitati: ori mananca rahat cu faptul ca mi-au spart acel cont (se prea poate), ori l-au spart.

CITESTE SI:  Cand vor aparea soldatii cyborg ai armatei americane

Si daca l-au spart, ce? Pentru dojotech.ro folosesc mai multe conturi diferite care apartin unor servicii diferite de monetizare. Conturile mele (in care imi apar veniturile) CARE CONTEAZA si pe care le folosesc nu pot fi sparte, pentru ca le-am securizat.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce lungime are cea mai mare barca imprimata 3D

Iar conturile CARE NU CONTEAZA si pe care nu le folosesc ar putea fi sparte, pentru ca nu le-am securizat intrucat nu am nevoie de ele si nu-mi chiar pasa daca sunt sparte (chiar si asa, n-as vrea sa le pierd).

Deci pe unele conturi le folosesc, iar pe altele nu. Zic asta pentru cine crede ca un site nu poate avea o multitudine de surse si conturi de venit si de monetizare. Una dintre sursele de venit sunt advertorialele, dau un exemplu.

CITESTE SI:  De ce nu ar trebui sa te bazezi pe dispozitivele fitness care masoara caloriile arse

Suferinzii astia de oligofrenie cronica si cersetorii de atentie sunt atat de dureros de jalnici incat chiar nu merita sa-i bag in seama sau sa-mi mai pierd timpul cu ei.

Nu merita nici efortul de a ma strofoca pentru ei, nici macar sa mai zic cine sunt ei. Nu cred ca voi mai incerca sa-i mai bag in seama pe viitor pe astia care cersesc bagare in seama in stare avansata. De bagat, ii voi mai baga numai in mamutele lor.