fbpx

Ce sunt mai exact cocalarii

Ce sunt mai exact cocalarii

In ultima vreme am incercat la greu sa conving niste cocalari ca sunt cocalari, asa ca n-ar strica sa spun aici ce inseamna sa apartii acestei subculturi.

Cocalari, o specie infecta si jalnica care cauta tot timpul sa iasa in evidenta si sa se impuna prin tot felul de mijloace, mai putin prin cele intelectuale.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e laptopul uimitor cu doua ecrane al Intel

Cocalarul se impune si vrea sa para cool si mafiot prin toate porcariile posibile. Prin stil si vestimentatie (mai exact prin orori vestimentare si de stil), prin fantele de mahala, prin atitudinea de jegos care scuipa seminte si chistoace pe trotuar si prin masina bengoasa pentru care acesta a muncit prin alte tari culegand capsuni sau, in cazul cel mai nefericit, clonand carduri in Anglea.

CITESTE SI:  De ce Sony restituie banii pentru jocul Cyberpunk 2077 unor gameri PS4 si PS5

Si nu-i numai atat. Cocalarul nu e cocalar daca nu-si are aurul si banii la vedere, lucruri reprezentative pentru orice membru al acestei subculturi. Cum isi expune cocalarul aurul, banii si, eventual, numarul infinit de tichete de masa?

CITESTE SI:  Ce celebritati au fost amendate din cauza ofertelor initiale de monede

Filmandu-se si pozandu-se nonstop cu ele! In concluzie si ca sa nu ma lungesc prea mult, cam asa sunt cocalarii: oameni de nimic dornici de afirmare si care n-au simtul penibilului. Nu e de mirare ca astia ajung meme-uri.

Facebook