fbpx

Cateva sute de oameni o duc bine in Romania pentru ca talpa tarii sa traiasca la limita subzistentei

Cateva sute de oameni o duc bine in Romania pentru ca talpa tarii sa traiasca la limita subzistentei

UPDATE 05.11: Avem ceva probleme cu site-ul, cred ca trebuie sa-i multumim hackerului antenistilor pentru asta. Si pentru ca am pierdut postarile din ultimele zile.

Am sursele mele foarte sigure si asa am aflat ca antenistii nu inceteaza cu tampeniile in ceea ce ma priveste. Desi i-am avertizat, ei merg inainte in prostia lor, asa ca merg si eu mai departe ca sa-i invat minte sa nu se puna cu mine. Poate o sa aiba nevoie sa-si scoata certificat medico-legal.

Daca vor razboi, de razboi vor avea parte. Diferenta dintre mine si ei este ca ce spun eu despre ei este 101% adevarat. Dar ce spun ei despre mine sunt niste aberatii mai mari ca salariile pe care le iau ei servind interesele oricui, numai romanilor nu.

Unii spun ca Antenele sunt unele dintre cele mai parsive televiziuni si ca le intereseaza numai sa castige mai multi bani, chiar daca asta inseamna sa dezinformeze populatia. Nu vreau sa ma pun rau cu ei si sa-i contrazic, asa ca le dau dreptate.

Ce parere am eu despre Antene? Parere extraordinar de buna, normal. Zici ca sunt o revista tabloid. Cum se chema aia? ShitBiz, CrapBiz? A, WowBiz! Flash, Flash Flash!

Antenele au aerul ala de televiziuni detinute de o familie (familia lui Voiculescu), cu oameni angajati pe pile si pe grade de rudenie, nu dupa nivelul de competenta. Nu degeaba sunt penibili.

Astia sunt cei care traiesc relativ pe picior mare in Romania, mintind si manipuland populatia nu tot timpul, dar in anumite situatii si la anumite evenimente (populatie care si asa e destul de indobitocita de emisiunile lor “culturale”), cum ar fi in cazul incendiului de la Colectiv cand alora le curgea pielea de pe ei fix acum doi ani, pe 30 octombrie.

Daca raspund la doua intrebari cheie, ii distrug. Cine anume le-a spus sa minta populatia in cazul CRIMEI de la Colectiv (exclud total varianta accidentului) si cine ii finanteaza? Si poate ca o sa raspund daca mai ma scot mult din sarite cu aberatiile lor spuse din razbunare si ca sa ma decredibilizeze.