fbpx
Cate mii de ani de puscarie merita violonistul si criminalul din Caracal

Cate mii de ani de puscarie merita “violonistul” si criminalul din Caracal?

E aproape sigur ca toata lumea a aflat de mecanicul sonat din Caracal suspectat de faptul ca ar fi rapit, violat si ucis doua tinere la interval de cateva luni. Nu-l gaseai pe adevaratul protagonist din filmul de groaza Portocala Mecanica? Mecanicul asta e.

Prima tanara ar fi fost rapita in luna aprilie, luand o masina de ocazie de la criminalul asta in serie, insa atunci nu s-a reusit prinderea lui. Abia saptamana asta, la a doua rapire in urma careia cea de-a doua tanara a reusit sa sune la 112 de 3 ori si sa ofere detalii despre locul in care se afla, criminalul a fost depistat, dupa nspe mii de ore.

CITESTE SI:  India vrea sa construiasca un supercomputer care poate prezice musonii

Au fost si gasite ramasite umane in locuinta gunoiului, se pare. Pe sistemul: “Ce? Nu-i voie sa ai ramasite umane in locuinta? Pai asta se cheama democratie?”.

Grav e ca cele doua tinere nu au fost gasite mai repede. Unii dau vina pentru asta pe politistii indolenti pentru ca ii durea in cur si pentru ca nu miscau nimic fara un mandat de perchezitie, altii pe STS, altii pe guvern.

Toti astia sunt vinovati. Politistii ziceau ca nu e panica man si ca a doua tanara doar s-a amorezat si incurcat cu unul si ca se intoarce ea, STS-ul pu*ii si al cumetriei (cu oameni angajati pe grade de rudenie) care nu e in stare in 2019 sa localizeze cu exactitate un apel (STS-ul dovedindu-si inutilitatea si in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni din 2014) si guvernul a carui principala preocupare a fost pana acum sa dea privilegii puscariasilor, sa-i scape pe infractori, criminali si violatori si sa schimbe legi in favoarea lor.

CITESTE SI:  Viorica Dancila e mai potenta ca Popescu-Tariceanu

Niste dejectii umane pusi in functii si pozitii pe spagi si nepotisme! Parca vad cum il gratiaza guvernul cu onoruri militare pe asta, daca e baiat bun si scrie o carte (bine ca specimenul avea ITP-ul la zi la masina, ca altfel ar fi incurcat-o rau de tot cu politia, nu-i mai puneau catuse cu blanita).

CITESTE SI:  De ce cativa fosti angajati Huawei au fost arestati in China

Nu mai zic de recursul compensatoriu. Conditiile mizere din puscarii (unii de la nivel inalt avand tot interesul ca puscariile sa aiba conditiile astea) contribuie la eliberarea mai grabnica a infractorilor, ca astia se tin de condamnari la CEDO ca-i nemultumesc conditiile din bulau.

Puscariasii “promotia Tudorel Toader” mai sunt si remunerati regeste din cauza asta. Dar vorbeste vreunul dintre astia despre conditiile din spitale?