fbpx

Carla’s Dreams la X Factor

Carla's Dreams la X Factor

Acum ceva timp a inceput un nou sezon X Factor, showul de talente cu succes printre tineri. De asta data l-au bagat si pe Carla’s Dreams, un moldovean de peste Prut care e destul de avizat din cate am vazut eu.

Stiti, tipul ala cu fata pictata care-si lauda eroina si care promoveaza drogurile injectabile cu acele lui. Nu pot sa nu observ ingeniozitatea antenistilor.

Misterul atrage, antenistii stiu foarte bine, iar tabloidele profita de asta. Un om cu masca probabil are parte de multe fane, pentru ca are putere de atractie, dar mai e o chestie.

Misterul iti incita imaginatia. Te gandesti ca sub masca aia e cel mai tare, grozav, cool, aratos om. Iti proiectezi cele mai mari asteptari sub masca aia si ramai dezamagit, pentru ca tu credeai in p**a mea ca o sa gasesti perfectiune, dar nimeni nu e perfect.

De ce l-au bagat pe Carla’s Dreams? Pentru rating, de-aia. Antenistii au un obicei in a coopta vedete si personalitati si de a le tine legate de ei prin contract.

Daca apar la alta televiziune, e groasa rau. Daca apare o celebritate de la alta televiziune la ei, n-are nimic.

Am impresia ca ei sunt singurii care le tin pe vedete legate cu lantul. Eminentele cenusii din antene intotdeauna au avut o gandire perversa.

Storc tot ce poate fi stors in favoarea si beneficiul lor si ne ametesc cu zeci de productii si emisiuni in care primeaza cantitatea. De unde pana mea calitate atunci?