fbpx

Barbatii sunt atrasi de femeile dorite de toti? Noi zicem ca da

Barbatii sunt atrasi de femeile dorite de toti barbatii Noi zicem ca da

Ei bine, uite inca un subiect interesant pe care nu am apucat sa-l aprofundez si pe care l-am primit pe adresa de e-mail pentru a-l dezbate. Persoana (nu mi-am dat seama daca e femeie sau barbat) de la care l-am primit fie o interesa subiectul, fie s-a saturat sa vorbesc despre antenisti si mi-a propus un alt subiect de discutie.

Nu prea ma pricep sa vorbesc despre astfel de lucruri pentru ca nu sunt specialist in aceasta nisa (de-asta postarea va fi scurta), dar sunt de acord cu ce se spune in titlu.

CITESTE SI:  De ce olandezii sunt cei mai inalti oameni din intreaga lume?

Ce pot spune eu (care sunt profan ca majoritatea oamenilor nespecializati pe relatiile de cuplu si care nu au studiat psihologia – altfel as fi avut un job comod si caldut intr-un cabinet, dar foarte slab platit) e ca o femeie in principal trebuie sa arate bine, sa nu fie o batoza din aia care ocupa un rand de scaune la cinematograf din cauza careia risti sa pierzi jumate din film daca indrazneste sa comita sacrilegiul de a-si trece suncile prin fata ecranului (femei durdulii, dati-ma in judecata!) si sa nu aiba tarate in cap! Astea-s standardele mele care pot fi extrapolate la restul barbatilor – femeile care se incadreaza, bravo lor!

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 35 - Despre ingrijorarile catorva legate de virusi

Cele care ma enerveaza personal cel mai tare sunt specimenele cu tarate in cap si cu mintea praf si pulbere (tute pe romaneste; fara studii superioare): astea n-au hobby-uri mai ca lumea si nu poti discuta despre aproape nimic cu ele, iti iei una din asta si este ca si cum ti-ai lua un animal salbatic de companie care trebuie microcipat! Daca ai noroc, o dresezi pe pitipoanca si in 5 saptamani poate o poti folosi pentru a da de urma drogurilor in aeroporturi!

CITESTE SI:  Smartphone-ul Doogee S60 este un telefon produs pentru barbati

In concluzie: spiritul de turma al oamenilor dovedeste ca – da, o femeie dorita de toti e dorita de toti, pare o exprimare gandita cu splina dar asta e, am avut si exprimari mai indoielnice pana acum!