fbpx
Asia Express - show TV cu coprezentatori mediocri

Asia Express – show TV cu coprezentatori mediocri

Am stat ceva timp pe ganduri daca sa-mi expun opiniile despre acest show pe care l-am vazut pana acum pe YouTube (asa mai aflu si eu ce se mai petrece la TV).

Il urmaresc online cand mai am timp si cand vreau sa-mi omor timpul liber (limitat, ce-i drept), de multe ori in mijloacele de transport public.

M-a convins sa vorbesc despre asta faptul ca pare ca toata lumea il urmareste si vorbeste despre reality showul asta (al momentului).

CITESTE SI:  Catre ce va redirectiona Facebook cautarile pentru opioide

De ce sa nu vorbesc si io si sa nu profit putin de valva ca sa generez nitel trafic pe site? Ideea showului e una buna, numai ca o strica unii.

Incep cu (pseudo)coprezentatorii Liviu Varciu si Andrei Stefanescu (concurenti de anul trecut) care, dupa umila mea parere destul de onesta, sunt niste bufoni penibili si nevorbitori de engleza care n-au insusite multe dintre cele mai simple notiuni elementare de limba engleza (sau de cultura generala), dar se stia deja asta si era clar pentru toata lumea. Deci n-am venit cu vreun element de noutate.

CITESTE SI:  Ce are acum Facebook in comun cu YouTube

E cam dubios ca ghidul lor srilankez (prin colaborare) dintr-o tara mai inapoiata si mai emergenta decat Romania speakuieste engleza mai bine decat clovnii astia romani care nu vorbesc nici engleza lui Iliescu.

Si ne mai dorim sa credem ca nu suntem de lumea a treia si ca Sri Lanka si alte astfel de tari nu-s de nasul nostru! Avem intelecte de lumea a treia si mai grav e faptul ca astia sunt promovati si scosi in fata de mass-media ca reprezentanti ai natiei romane. Spooky!

CITESTE SI:  Cum estimeaza un site aglomerarea de turisti din Kyoto

Pe langa astia doi, mai e Ana Morodan (nu ma leg de engleza ei) care parca are master in sclifosenie si sictirism, dar si usor crizatul Adrian Telespan care pare ca prezinta profilul omului oala sub presiune cu comportament pasiv-agresiv si ca ritmul trepidant al competitiei nu-l ajuta deloc.,.

Later Edit: Ma mustra constiinta legat de CRBL.. Imi macina sufletul negru si tenebros…