fbpx
Serviciul de mesagerie care va permite reactii la mesaje

Serviciul de mesagerie care va permite reactii la mesaje

Un anumit serviciu de mesagerie va permite in curand utilizatorilor sa reactioneze la mesaje prin diverse reactii similare cu cele de pe reteaua sociala Facebook din Statele Unite. Asta indica cea mai noua versiune beta a acelui serviciu de mesagerie.

Una dintre cele mai importante imbunatatiri ale Facebook din ultimii ani a fost sa le permita utilizatorilor sa reactioneze la postari. Asta inseamna ca, in loc de Like, utilizatorii pot reactiona prin diferite reactii.

Ideea e ca acest lucru le permite utilizatorilor sa-si exprima parerile fara a tasta un comentariu. De asemenea, e mai putin ciudat decat atunci cand cineva posteaza o postare cu continut negativ si nu poti reactiona altfel decat prin Like.

CITESTE SI:  De ce Facebook creeaza propriul sistem de operare

Acum se pare ca Meta va aduce acele reactii ale Facebook si pe WhatsApp. Lucru descoperit de WABetaInfo, cea mai noua versiune WhatsApp beta indica faptul ca compania din Statele Unite va permite utilizatorilor sa reactioneze la mesaje prin diverse reactii.

CITESTE SI:  Cum te impiedica Facebook sa distribui dezinformare despre coronavirusul Wuhan

Asta inseamna ca, in loc sa raspunda la mesaje cu un “OK” sau “LOL”, utilizatorii WhatsApp pot reactiona in acelasi mod in care ar reactiona la o postare de pe Facebook.

Exista si alte platforme de mesagerie cu aceasta functie de reactii, cum ar fi Facebook Messenger si Instagram, ambele fiind detinute de compania Meta din Statele Unite, asa ca nu e ceva surprinzator ca aceasta functie va fi lansata si pe serviciul de mesagerie WhatsApp, pentru mesaje.

CITESTE SI:  Samsung ar putea adauga o caracteristica sociala la Samsung Pay

Nu s-a dezvaluit nicio data la care aceasta functie de reactii pentru mesaje va fi lansata pe larg pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp, dar avand in vedere ca noua functie pentru mesaje a aparut in cea mai noua versiune beta a serviciului de mesagerie WhatsApp, probabil lansarea se va intampla in viitorul apropiat. Ce parere ai despre asta? Crezi ca reactiile ar fi utile pentru mesajele WhatsApp?