fbpx
Pretul ecranului smart Lenovo Smart Clock Essentials

Pretul ecranului smart Lenovo Smart Clock Essential

Compania Lenovo din China a dezvaluit un nou dispozitiv inteligent echipat cu asistentul virtual Alexa. Acesta e un ceas/boxa/ecran smart care se numeste Smart Clock Essential si care poate functiona ca o telecomanda pentru electrocasnicele inteligente compatibile din locuinte.

Boxele si ecranele smart devin dispozitive obisnuite in ziua de azi. Asta pentru ca, pe masura ce oamenii isi populeaza locuintele cu electrocasnice inteligente, boxele si ecranele inteligente vor functiona ca niste telecomenzi pentru acele electrocasnice.

CITESTE SI:  Smartphone-ul ASUS ROG Phone a fost conceput special pentru gaming-ul mobil

Daca esti interesat de un nou display inteligent, atunci ai putea fi interesat de faptul ca compania Lenovo din China a anuntat recent Lenovo Smart Clock Essential cu asistentul virtual Alexa integrat.

Dupa cum indica si numele, acesta e un ecran smart care e si ceas cu alarma si care integreaza si Alexa. Asta inseamna ca, daca detii dispozitive inteligente din locuinte care pot fi controlate cu Alexa, acest ceas inteligent va fi capabil de asta. Dispozitivul incorporeaza un ecran LED.

CITESTE SI:  Cum e robotul pentru oamenii cu deficiente motorii

Dar spre deosebire de boxele inteligente traditionale, ecranul acestuia va fi capabil doar sa afiseze ora si nu exista o camera web incorporata. Acest ceas inteligent include si un comutator de sunet pentru a dezactiva microfoanele.

Deoarece acest dispozitiv Lenovo e si boxa inteligenta, utilizatorii vor putea asculta prin streaming melodiile lor preferate sau podcasturi. Compania Lenovo din China vinde si Ambient Light Dock (lumina de veghe) pe care poti aseza Smart Clock Essential.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea serviciul de streaming video al Apple pe luna

Lenovo Smart Clock Essential cu asistentul virtual Alexa se va vinde la un pret de 60 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare mai tarziu in aceasta luna. Ambient Light Dock costa 30 de dolari si va fi disponibil in trimestrul 2 din 2022.