fbpx
Platforma de social media care permite redistribuiri impreuna cu reactii video

Platforma de social media care permite redistribuiri impreuna cu reactii video

O anumita platforma de social media lucreaza pentru a lansa o functie care permite redistribuirea de postari impreuna cu reactii video. In acest moment, doar unii utilizatori ai acelei platforme de social media pot folosi noua functie, dar se va lansa in viitor pentru toti utilizatorii.

Redistribuirea pe Twitter e un lucru comun. E o modalitate pentru utilizatorii acestei retele sociale de a distribui urmaritorilor lor tweeturi care apartin altora.

CITESTE SI:  De ce Facebook nu vrea sa fie placuta de utilizatori

Din fericire pentru pasionatii de redistribuiri pe Twitter, compania din Statele Unite lucreaza la modernizarea redistribuirilor.

Conform companiei din Statele Unie, aceasta a testat o noua functie care le va permite utilizatorilor sa redistribuie tweeturi impreuna cu o reactie video.

“Clipurile video cu reactii Twitter au fost lansate pe Twitter! Testare pe iOS: atunci cand apesi pe pictograma Retweet, selecteaza “Quote Tweet with reaction” pentru a crea si personaliza propria ta reactie video sau foto”.

CITESTE SI:  YouTube Kids a afisat clipuri video cu conspiratii celor mici

Asta inseamna ca, daca doreati sa va adaugati propriile ganduri, dar nu in forma scrisa in cazul careia numarul de caractere e limitat pe reteaua sociala Twitter, atunci aceasta e o functie utila pentru voi.

Acestea fiind spuse, poti deja sa-ti creezi propria reactie video ca raspuns la un tweet, dar noua functie e o functie oficiala mai comoda. Nu e clar cand anume se va lansa noua functie pentru toti utilizatorii platformei de social media Twitter, dar daca esti incantat de noua functie, poti fi sigur ca va fi disponibila si pentru tine in viitorul apropiat.

CITESTE SI:  Doresc Google si Apple sa colaboreze si in viitor?

Ce parere ai despre asta? Crezi ca noua functie de redistribuire a tweeturilor impreuna cu reactii video poate fi o functie utila pentru tine?