fbpx
PayPal ar putea cumpara pentru 45 de miliarde de dolari aceasta companie

PayPal ar putea cumpara pentru 45 de miliarde de dolari aceasta companie

Conform unor noi stiri, compania PayPal din Statele Unite s-ar putea sa cumpere o anumita companie pentru o suma de 45 de miliarde de dolari. Compania despre care e vorba gestioneaza o platforma sociala. Daca acordul va fi acceptat, acea platforma sociala va integra probabil PayPal.

PayPal e o companie din Statele Unite cunoscuta pentru transferurile de bani, oamenii putand si cumpara lucruri online folosind PP. Cu toate acestea, se pare ca compania PP din Statele Unite s-ar putea extinde si in alte zone.

CITESTE SI:  VIDEO: Honda foloseste clipuri video targetate pe Facebook pentru a incuraja reparatiile

Conform unor stiri de Reuters si Bloomberg, compania PP din Statele Unite discuta despre posibilitatea de a cumpara Pinterest pentru 45 de miliarde de dolari.

Aceasta pare o achizitie neobisnuita pentru PayPal pentru ca la prima vedere Pinterest nu ar fi tipul de companie pe care PP ar cumpara-o.

Cu toate acestea, avand in vedere cresterea comertului social in care platforme de social media permit utilizatorilor sa faca cumparaturi chiar in cadrul propriilor platforme, se pare ca PayPal e interesata de asa ceva.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video hilar iti arata cum sa pronunti "Huawei"

De asemenea, conform Engadget, platforma Pinterest e o achizitie sigura pentru ca n-a fost niciodata implicata in acuzatii de dezinformare, spre deosebire de alte platforme de-a lungul anilor.

Nu suntem siguri daca acest acord de vanzare-cumparare de 45 de miliarde de dolari va merge mai departe. Daca va cumpara Pinterest pentru 45 de miliarde de dolari, ne imaginam ca compania PP din Statele Unite va permite ca Pinterest sa functioneze ca pana acum si e posibil ca PP va fi integrata in platforma Pinterest.

CITESTE SI:  Pentru ce va folosi Warner Bros. un sistem AI

Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania americana PayPal chiar va cumpara platforma sociala, mai ales cu 45 de miliarde de dolari? Sau crezi ca discutiile de vanzare-cumparare dintre PayPal si Pinterest vor esua in cele din urma?