fbpx
Panourile solare le fac viata mai buna biciclistilor din Coreea de Sud

Panourile solare le fac viata mai buna biciclistilor din Coreea de Sud

In ultimii cinci ani, comunitatea de energie solara a vazut o mare inovatie a panourilor solare. In primul rand, noile panouri solare sunt create pentru a semana cu ferestrele.

Drept rezultat al acestui design, a existat o scadere dramatica a namolului panourilor solare, un poluant ramas in urma crearii lor cu care companiile care le produceau aveau probleme.

De asemenea, panourile solare devin mai versatile. Acest lucru poate fi vazut prin incorporarea lor in obiecte de zi cu zi, cum ar fi biciclete si distilatoare de apa pentru a imbunatati eficienta.

CITESTE SI:  Cat de mare va fi displayul lui Galaxy Note 10, probabil

Acum exista stiri conform carora acestea le ofera oamenilor altceva la care nu s-au gandit: umbra. Acesta este cazul pentru o pista pentru biciclete din Coreea de Sud care este acoperita cu panouri solare.

A fi eco necesita mult mai mult efort decat reciclarea tuturor cartoanelor si plasticului din locuinta ta, sa conduci unui vehicul electric, sau poate sa mergi cu bicicleta la scoala sau la serviciu.

Nu, exista multe alte modalitati pentru a duce o viata eco, iar detinerea de panouri solare pe acoperisul tau este una dintre ele.

CITESTE SI:  Cantaretul K-pop care a pierdut 33 de perechi de casti AirPods pana acum

Acestea fiind spuse, se pare ca Coreea de Sud a dus utilizarea creativa a panourilor solare la un alt nivel, prin instalarea lor de-a lungul intregii lungimi a unei piste de biciclete.

Astfel, nu numai ca biciclistii din Coreea de Sud vor fi protejati de soarele dogoritor al amiezii, dar se va putea genera si energia electrica indispensabila pentru ca orice oras sa functioneze.

Este ca si cum ai omora doua pasari cu aceeasi piatra. Totusi, trebuie mentionat ca aceasta s-ar putea sa nu fie prima idee de acest gen din lume, avand in vedere ca exista deja o pista de biciclete cu panouri solare care a fost lansata in Olanda.

CITESTE SI:  Companiile care ar putea produce componente pentru masina electrica Apple Car

Totusi, cel putin acesta este un inceput pentru Coreea de Sud, desi punerea unei piste de biciclete in mijlocul unei autostrazi nu este cea mai buna idee daca vrei sa iesi si sa te bucuri de putin aer curat, nu?