fbpx
Noul tip de dispozitive Apple care se vor vinde in 1 miliard de unitati

Noul tip de dispozitive Apple care se va vinde in 1 miliard de unitati

Un nou tip de dispozitiv ar putea fi lansat de compania Apple din Statele Unite in urmatorii ani. Iar un analist crede ca acele noi device-uri lansate de compania americana se vor vinde in pana la 1 miliard de unitati.

Conform zvonurilor, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, lucreaza la cateva device-uri gen casca care vor fi lansate in viitor. Unul dintre acele dispozitive e o pereche de ochelari AR.

Si compania Google a incercat sa creeze astfel de dispozitive inainte, iar Snap vinde deja astfel de dispozitive sub numele Snap Spectacles. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste device-uri nu s-a dovedit a fi de succes, sau nu in masura in care credeau companiile, asa ca cu siguranta unii sunt sceptici cu privire la capacitatea companiei Apple din Statele Unite de a lansa ceva care se va diferentia.

CITESTE SI:  Reparatia lui iPhone X ar putea costa 549 de dolari

Insa analistul Ming-Chi Kuo crede ca compania Apple va putea lansa ceva de succes. Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, el crede ca ochelarii AR ai companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, s-ar putea vinde in pana la 1 miliard de unitati.

CITESTE SI:  Ce obstacol are Kodak care doreste sa produca farmaceutice

Practic, potrivit analistului, compania americana Apple va inlocui iPhone-urile cu acesti ochelari AR in urmatorii 10 ani, asa ca 1 miliard de unitati reprezinta practic utilizatorii actuali sau viitori de iPhone-uri care ar putea cumpara acesti ochelari AR in locul iPhone-urilor.

E un punct de vedere interesant, dar niciunul dintre acesti ochelari AR nu s-a vandut in cantitati imense, doar ca s-a iscat o super-valva in jurul lor.

CITESTE SI:  Ce zgomot artificial vor genera masinile electrice Tesla

E posibil ca in viitorii 10 ani, aceste dispozitive vor fi mai acceptate, dar asta e doar o speculatie in acest moment. Intre timp, e vreunul dispus sa renunte la un smartphone Apple traditional in favoarea unor ochelari AR? Crezi ca acele noi device-uri se vor vinde in 1 miliard de unitati?