fbpx
Noile functii Instagram pentru creatori

Noile functii Instagram pentru creatori

Platforma Instagram din Statele Unite va lansa in viitorul apropiat noi functii pentru creatori, unele dintre acestea existand deja pe reteaua sociala Facebook si pe platforma de clipuri video YouTube.

Cand creatorii incearca sa stranga o multime de urmaritori pe platforma Instagram din Statele Unite, ar fi recomandat sa le ofere mai intai informatii despre continutul viitor.

Asta pentru ca, daca creatorii dezvaluie la ce ora vor transmite un clip video, unii dintre utilizatori s-ar putea sa-si elibereze programul pentru a urmari acel clip video.

CITESTE SI:  Platforma Android este cea mai vizata de malware, potrivit Nokia

Asta spre deosebire de cazul in care transmiti un clip video la o ora la intamplare si fara o notificare prealabila. Din pacate, spre deosebire de Facebook sau YouTube unde puteti programa clipuri video, platformei Instagram ii lipseste o astfel de functie.

Dar se pare ca va fi implementata o astfel de functie si pentru creatorii Instagram. Compania din Statele Unite a anuntat ca utilizatorii isi vor putea programa clipurile video cu pana la 90 de zile in avans.

CITESTE SI:  Unul din trei smartwatch-uri vandute este acesta

Asa ca, daca esti o persoana fizica sau o companie, vei putea programa din timp astfel de clipuri video. Pe langa asta, platforma a anuntat si faptul ca va lansa un “Practice Mode” pentru difuzare.

Practic, acest lucru va permite utilizatorilor sa se conecteze cu invitatii inaintea difuzarii, astfel incat sa poata verifica anumite aspecte, inclusiv tinutele, iluminarea si asa mai departe. Aceste functii vor fi lansate in curand.

CITESTE SI:  De ce SUA sunt ingrijorate cu privire la moneda virtuala Libra a Facebook

Asa ca, daca esti un creator pe Instagram care aspira la organizare, s-ar putea sa-ti fie utile aceste functii care vor fi lansate in viitorul apropiat. Ce parere ai despre asta? Esti creator Instagram? Daca da, te declari interesat de viitoarele functii ale platformei?