fbpx
Noi informatii. Cum ar putea fi smart TV-ul companiei OnePlus care s-ar putea lansa in curand

Noi informatii. Cum ar putea fi smart TV-ul companiei OnePlus care s-ar putea lansa in curand

Anul trecut in septembrie, compania OnePlus a confirmat ca lucreaza la un smart TV. Acel dispozitiv ar putea sosi de la un brand care e cunoscut mai degraba pentru smartphone-urile de varf la preturi accesibile.

De asemenea, s-a spus ca compania chineza OnePlus va anunta smart TV-ul in acest an la MWC 2019, dar poate din anumite motive a anulat planurile. Un tweet recent de sursa Ishan Agarwal a indicat ca dispozitivul este gata de lansare. Acesta a mai spus si ca probabil nu va avea ecran OLED.

CITESTE SI:  Panasonic Eluga U2 a fost lansat in Taiwan

OnePlus e o companie cunoscuta pentru smartphone-urile sale, dar anul trecut compania chineza a confirmat ca produce un smart TV. Detaliile despre acest dispozitiv OnePlus au fost limitate atunci, iar pana acum nu prea au aparut informatii, ceea ce i-a determinat pe unii sa se intrebe daca dispozitivul va aparea.

Vestea buna e ca, daca abia astepti sa vezi smart TV-ul companiei OnePlus, Ishan Agarwal a postat pe Twitter ca, conform surselor sale, lansarea oficiala va avea loc in curand.

CITESTE SI:  Ce aplicatie ilegala a ramas mult timp pe App Store

Nu a fost oferita o data exacta, dar acesta mentioneaza ca lansarea nu e foarte departe. Cat despre specificatii, din pacate acestea raman un mister.

Dar Ishan Agarwal speculeaza ca exista mari sanse ca nu va fi un TV OLED, ceea ce inseamna ca cei care prefera culorile emise de OLED vor trebui sa caute in alta parte.

Avand in vedere ca piata smart TV-urilor e dominata de veterani din industrie precum Samsung, LG, Sony si Panasonic, va fi interesant de vazut cum se va deosebi cel al OnePlus.

CITESTE SI:  Anul viitor s-ar putea lansa un iPhone X gigantic de 6,46 inci

In trecut, compania chineza s-a bazat in mod obisnuit pe pretul mic pentru a se deosebi de smartphone-urile rivalilor, asa ca nu ar fi surprinzator daca compania OnePlus va miza tot pe pret si pentru smart TV. Dar va trebui sa asteptam si sa vedem.