fbpx
In ce privinta nu s-a tinut de promisiune compania LG de smartphone-uri

In ce privinta nu s-a tinut de promisiune compania LG de smartphone-uri

Acum circa un an de zile in urma, compania de smartphone-uri LG din Coreea de Sud a lansat un centru si a promis ceva. Dar, dupa cum mentioneaza ComputerWorld, a trecut un an iar compania nu prea s-a tinut de acea promisiune. Centrul de Upgrade Software al companiei sud-coreene era menit sa ofere mai rapid update-uri Android.

Fragmentarea update-urilor sistemului de operare Android determina deseori sa fie nevoie ca utilizatorii sa astepte o perioada considerabila de timp pentru update-uri.

CITESTE SI:  Pentru ce dispozitive ar putea dezvolta Apple noi cipuri

Pentru a rezolva aceasta problema pentru clientii sai, LG a lansat un Centru de Upgrade Software acum circa un an de zile in urma. Astfel a promis sa accelereze lansarea update-urilor Android pentru oamenii care detin smartphone-uri LG.

Se pare ca compania nu prea s-a tinut de promisiune. Cand LG a anuntat acel centru, compania a zis ca acesta este primul centru de acest tip care le va oferi clientilor de pe glob mai rapid update-uri pentru sistemul de operare Android.

CITESTE SI:  In ciuda caror lucruri Huawei ar putea deveni cea mai mare companie de smartphone-uri din lume

Totusi, situatia lasa mult de dorit pentru ca nu pare ca compania s-a tinut de promisiune. Dupa cum mentioneaza ComputerWorld, prima lansare de la acel centru a fost Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul LG G6 in Statele Unite.

Acest firmware a fost lansat pentru acel smartphone la aproape 9 luni dupa ce Google l-a lansat initial, ceea ce e mult timp. De asemenea, chiar daca LG a lansat smartphone-ul V50 la doua luni dupa ce Android 9.0 Pie a fost lansat, telefonul a venit cu Android 8.1 Oreo, si nu cu Pie.

CITESTE SI:  Ce accesoriu iti permite sa capturezi fotografii pe smartphone ca pe o camera DSLR

La 250 de zile de cand Google a lansat Pie, compania LG nu a oferit niciun update pentru smartphone-urile compatibile. Smartphone-ul G7 One este o exceptie deoarece primeste asistenta de la Google pentru update-uri rapide. Compania nu a comentat aceasta chestiune, dar este clar ca acel centru nu s-a tinut de promisiune.