fbpx
In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

Niciuna dintre lansarile hardware ale companiei Google nu a decurs perfect. Smartphone-urile Pixel 3 si Pixel 3 XL ale Google au avut un numar de nereguli, iar recent am auzit ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce se afla la incarcat.

Smartphone-urile de obicei se incalzesc atunci cand sunt la incarcat, iar acest lucru este ceva normal. Dar atunci cand acestea devin atat de fierbinti incat nu le poti atinge si cand se inchid de unele singure, sa stii ca este o problema.

CITESTE SI:  Aplicatia Gmail pentru iOS te va avertiza cu privire la linkurile phishing

Din pacate, aceasta este o problema cu care se confrunta utilizatorii de telefoane Pixel 3 de la compania Google. Conform mai multor postari de pe diferite platforme de pe internet, utilizatorii de Pixel 3 spun ca telefoanele lor se supraincalzesc in timp ce sunt la incarcat.

Nu este clar cat de raspandita este aceasta problema, dar este clar ca acestea nu sunt incidente izolate. Supraincalzirea poate duce la inchiderea smartphone-ului, ceea ce nu este ideal.

CITESTE SI:  DeNA vrea sa castige 25 de milioane de dolari pe luna din jocurile Nintendo

Unii utilizatori sustin ca supraincalzirea este declansata atunci cand smartphone-ul de la compania Google este la incarcat si folosit in acelasi timp, cum ar fi urmarind un clip video sau efectuand apeluri video (supraincalzirea pare sa fie legata de video).

De asemenea, supraincalzirea nu pare sa fie specifica niciunui incarcator, deoarece implica atat incarcatoare wireless si cu cablu terte, cat si Google Pixel Stand.

CITESTE SI:  Samsung estimeaza acum ca va vinde 70 de milioane de smartphone-uri Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

Supraincalzirea poate varia in functie de dispozitiv. Unii utilizatori ai acestor telefoane Google nu observa supraincalzire la incarcare, in timp ce altii sustin ca trimiterea smartphone-ului inapoi si primirea altuia a rezolvat problema.

Google inca nu a comentat problema smartphone-ului Pixel 3, asa ca nu este clar daca de vina este un bug care poate fi rezolvat printr-un update de soft, sau daca este o problema hardware.