fbpx
Huawei Mate 10 glumeste pe seama Samsung intr-un nou promo

Huawei Mate 10 glumeste pe seama Samsung intr-un nou promo

Huawei Mobile Australia le spune clientilor sai sa mearga #beyondthegalaxy intr-un nou promo pentru smartphone-ul Mate 10 care se va lansa pe data de 16 octombrie. Nu este prima data cand compania chineza glumeste pe seama Samsung.

Pentru asta, compania le-a urat utilizatorilor Twitter bun venit in “Familia Dual Camera”, subliniind parteneriatul cu producatorul german de camere Leica pentru crearea de sisteme dual-camera pentru Huawei P9, Mate 9 si P10 in ultimii aproape doi ani.

CITESTE SI:  Cat va costa construirea primului supercomputer exascale din Statele Unite

Am auzit o multime de zvonuri pana acum despre Huawei Mate 10. Noul dispozitiv de varf al companiei va fi dezvaluit in cateva luni. Am vazut anterior stiri despre data de lansare asteptata a sa, iar acum compania insasi a confirmat asta.

Compania chineza a confirmat pe Twitter ca are de gand sa dezvaluie smartphone-ul Huawei Mate 10 pe data de 16 octombrie. Aceasta confirmare este insotita de o imagine promo care ne ofera o prima privire asupra lui Huawei Mate 10 si prin care se glumeste pe seama Samsung.

CITESTE SI:  Compania care a dezvaluit urmatoarea generatie de ecrane flexibile

Aceasta confirma ca telefonul va avea o camera duala, dar asta era de asteptat. Compania a livrat telefoane cu sisteme de camera duala de aproape doi ani. De asemenea, compania glumeste pe seama rivalului sud-coreean Samsung in promo.

Promoul lui Huawei Mate 10 este insotit de cuvintele “dincolo de galaxy”. Este o trimitere subtila la Samsung care si-a dezvaluit primul sau telefon cu camera duala, pe Galaxy Note 8, chiar alaltaieri.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi primul dispozitiv pentru apeluri video al Facebook

Multe s-au zvonit si presupus despre specificatiile lui Huawei Mate 10. Ceea ce se stie cu siguranta este ca dispozitivul va avea specificatii de nivel de smartphone de varf si ca va avea un sistem de camera duala. Mai multe informatii despre Mate 10 vor fi in mod evident confirmate de compania insasi pe data de 16 octombrie.