fbpx
De ce nu trebuie ca Apple Card sa atinga piele, denim si magneti

De ce nu trebuie ca Apple Card sa atinga piele, denim si magneti

Apple Card vine cu multe caracteristici, cum ar fi un program cash-back si un design aspectuos. Dar compania din Cupertino ii sfatuie pe posesori sa nu-l pastreze in materiale precum pielea si denimul si sa se evite magnetii.

Acum ca Apple Card este disponibil pentru toti utilizatorii de iPhone-uri din SUA, mai exact pentru cei eligibili, unii ar putea fi interesati sa se inscrie pentru a primi un Apple Card.

Ei bine, indiferent de caracteristicile sale, de cat de promitator e, ce design bun are, faptul ca e creat din titan si faptul ca le aminteste unora de acele carduri de credit de varf pe care acestia nu le vor putea detine niciodata, exista cateva lucruri care ar trebui sa fie cunoscute.

CITESTE SI:  Ce preturi mici au laptopurile Lenovo Yoga Chromebook C330 si S330

Posesorii trebuie sa se asigure ca acesta ramane lipsit de impuritati pentru a-si mentine aspectul premium. Cei care se intreaba cum se poate mentine acesta lipsit de impuritati, trebuie sa stie ca compania Apple din Cupertino a postat un ghid pe site-ul sau in care i-a sfatuit pe utilizatori in aceasta privinta si ce sa se evite pentru a nu fi deteriorat.

CITESTE SI:  Cum e asistentul virtual al corporatiei BBC

Ciudat, unul dintre lucrurile pe care compania spune ca trebuie sa fie evitate pentru Apple Card sunt anumite materiale textile, cum ar fi pielea si denimul (materialul din care sunt confectionati blugii).

Avand in vedere ca marea majoritate a portofelelor sunt produse din piele, acest aspect poate fi destul de problematic. Compania din Cupertino spune ca pastrarea lui Apple Card in piele si denim ar putea duce la decolorarea permanenta.

CITESTE SI:  Ce roluri ar putea avea senzorii de camera ai Sony cu AI

De asemenea, compania i-a sfatuit pe utilizatori sa nu tina Apple Card langa alte astfel de dispozitive magnetice (de exemplu, Visa si MasterCard) si sa se asigure ca acestea nu se ating, pentru ca s-ar putea zgaria. De asemenea, se recomanda tinerea la distanta a magnetilor, pentru ca acestia pot demagnetiza dispozitivul.