fbpx
De ce HBO foloseste scenarii pentru Urzeala Tronurilor care se autodistrug

De ce HBO foloseste scenarii pentru Urzeala Tronurilor care se autodistrug

Lansarea filmului “Solo: A Star Wars Story” a transformat-o pe Emilia Clarke intr-o prezenta omniprezenta in televiziune si reviste. Dar desi pare ca aceasta este singura care se afla in pauza de la jucat in Urzeala Tronurilor al HBO, exista si altii care au primit ceva publicitate si care au promovat Urzeala Tronurilor, cum ar fi Nikolaj Coster-Waldau.

Avand in vedere cat de complicate sunt intrigile din serialul Urzeala Tronurilor al HBO si ca creatorii incearca tot timpul sa vina cu modalitati imprevizibile, putem spune ca nimeni nu vrea sa le divulge.

CITESTE SI:  Apple ajunge la un acord pentru un serial SF

Cu toate toate, divulgarile apar online, ceva ce HBO incearca sa impiedice. De fapt, compania ar putea aborda in stil “Misiune: Imposibila” dezvaluirile de informatii secrete despre serialul HBO, potrivit unui interviu al actorului din Urzeala Tronurilor, Nikolaj Coster-Waldau, pentru Elite Daily.

Potrivit lui Nikolaj Coster-Waldau, “Ei sunt foarte stricti. Au atins un nivel nebunesc anul acesta. Primim practic scenariile, iar apoi turnam scena – si le avem doar in format digital – iar dupa ce am terminat scena, scenariile dispar. Este ca in Misiune: Imposibila. ‘Acest mesaj se va autodistruge'”.

CITESTE SI:  Barack Obama ar putea avea propriul serial pe Netflix

Avand in vedere ca sezonul 8 este ultimul sezon al francizei Urzeala Tronurilor, nu este surprinzator faptul ca HBO a mers foarte departe pentru a incerca sa-l pastreze cat mai surprinzator, folosind scenarii care se autodistrug.

Anterior s-a spus ca creatorii serialului Urzeala Tronurilor al HBO au turnat mai multe sfarsituri pentru serial, astfel incat nici distributia sa nu aiba idee cum se va termina serialul companiei HBO.

CITESTE SI:  Serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 va avea sfarsituri multiple pentru a evita leak-urile

Sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor este in prezent stabilit pentru o lansare in 2019 si, desi ar putea contine mai putine episoade decat sezoanele anterioare, acesta ar putea fi mult mai epic, acum ceva timp auzind ca pentru scena cu marea batalia din unul dintre episoadele serialului a fost nevoie de 55 de nopti de filmat.