fbpx
Cu ce vine nou aplicatia CatchUp de apeluri vocale a Facebook

Cu ce vine nou aplicatia CatchUp de apeluri vocale a Facebook

Compania Facebook din Statele Unite a dezvoltat o noua aplicatie strict pentru apeluri vocale si care se numeste CatchUp. Desi Facebook Messenger accepta deja apeluri vocale, CatchUp vine cu ceva in plus.

Facebook Messenger permite deja sa suni, dar se pare ca compania Facebook din Statele Unite testeaza o noua aplicatie care se numeste CatchUp si care permite utilizatorilor sa o foloseasca doar pentru apeluri vocale.

Deci care e diferenta? De ce ar fi nevoie de o aplicatie noua si separata? Cu CatchUp va exista o diferenta principala: utilizatorii isi pot arata disponibilitatea.

CITESTE SI:  Ce companie americana doreste sa vanda cipuri companiei Huawei

Multi oameni au comunicat pana acum prin apeluri vocale. Uneori oamenii nu raspund la telefon pentru ca nu au auzit telefonul sunand sau sunt ocupati.

Cu toate acestea, cu CatchUp, utilizatorii vor putea sa-si seteze starea de disponibilitate/indisponibilitate in aplicatie pentru a afisa daca sunt disponibili pentru a raspunde la apelurile vocale.

CITESTE SI:  Ce preturi va avea carcasa de iPhone X alimentata solar

Potrivit Facebook, acest lucru e menit sa depaseasca unele limitari ale apelurilor telefonice, pentru ca oamenilor nu le e clar daca ar trebui sa sune alta persoana, daca acea persoana este ocupata sau nu.

Prin afisarea starii de disponibilitate, se presupune ca acea persoana nu e ocupata si ca poate fi contactata printr-un apel vocal. Compania Facebook din Statele Unite sustine ca aplicatia CatchUp e in dezvoltare de o vreme, dar ca din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan, eforturile de dezvoltare au fost intensificate pentru a-i ajuta pe utilizatori sa ramana conectati unii cu altii.

CITESTE SI:  Cat trebuie sa plateasca un cuplu din cauza unui site ilegal de ROM-uri

Aplicatia CatchUp a fost dezvoltata de echipa de cercetare si dezvoltare a companiei Facebook din Statele Unite si depinde de feedback daca va deveni sau nu un produs principal. Deocamdata, aplicatia este disponibila doar in Statele Unite pentru dispozitivele iOS si pentru cele Android.