fbpx
Creatorul Bob's Burgers creeaza primul serial animat pentru Apple

Creatorul “Bob’s Burgers” creeaza primul serial animat pentru Apple

Apple isi dezvolta in continuare portofoliul de continuturi, adaugand primul sau serial animat. Compania gigantica a comandat doua sezoane ale “Central Park”, o comedie muzicala.

Apple continua sa toarne multi bani in biblioteca sa de continuturi originale, cu anuntul primului serial animat de la Loren Bouchard care este creatorul serialului animat “Bob’s Burgers”.

Central Park este o noua comedie animata muzicala de la Loren Bouchard, iar scenariul este scris de Josh Gad si Nora Smith alaturi de Loren Bouchard. In serialul animat comandat de Apple este vorba despre un grup de ingrijitori care traiesc si lucreaza in Parcul Central din New York.

CITESTE SI:  Yahoo ia in considerare posibilitatea de a se vinde

20th Century Fox Television este studioul de productie din spatele acestui nou serial. Nu este clar de ce a decis sa opteze pentru Apple in loc de entitatea sa corporativa.

Poate ca Apple a efectuat o oferta mai generoasa sau studioul Fox doreste sa-si puna continutul pe mai multe platforme de distributie. Aceasta este intr-adevar o vanzare rara a unei comedii animate de catre studio in afara familiei mai mari a companiei Fox.

CITESTE SI:  Ce alt serviciu vine cu propria caracteristica Povesti in 2018

Studioul este cel mai bine cunoscut pentru alte animatii, cum ar fi The Simpsons, Family Guy, Futurama si American Dad. Distributia animatiei ii include pe Josh Gad, Titus Burgess de la Unbreakable Kimmy Schmidt al Netflix, Stanley Tucci, Kristen Bell si altii.

CITESTE SI:  De ce Netflix a fost aleasa pentru a produce filme Cronicile din Narnia

Vor exista 13 episoade in fiecare sezon, iar Apple a comandat pana acum doua sezoane ale acestui nou serial. Nu s-a spus nici un cuvant despre cat de mult timp va fi nevoie pentru ca Apple sa inceapa distribuirea acestui noi serial animat de comedie. Avand in vedere ca am auzit despre animatie abia acum, ar putea fi nevoie de ceva timp inainte ca Central Park sa fie lansat.