Cateva lansari noi de telefoane din ultimele trei luni inseamna ca avem de unde alege din categoria de sub 500 de lei. Am facut o lista cu telefoanele noastre preferate care costa mai putin de 500 de lei, iar in lista noastra veti gasi telefoane cu performanta inalta, camera sau durata de viata a bateriei buna, impreuna cu cateva optiuni care promit ca vei primi rapid ultimele actualizari de software. Aruncati o privire la lista de mai jos cu cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei.
Cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Xiaomi Redmi 1S
Primul smartphone din lista cu cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei, Redmi 1S are probabil cea mai buna performanta din categoria sa, impreuna cu un display bun si o durata de viata a bateriei grozava. Camera de pe smartphone nu este prea grozava iar design-ul telefonului lasa putin de dorit, dar in afara de aceste tertipuri minore, smartphone-ul merita cumparat.
Cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Smartphone-urile Android One
Al doilea smartphone din lista cu cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei, Micromax Canvas A1, Karbonn Sparkle V si Spice Dream Uno sunt toate telefoane celebre. Cu preturi intre 350 si 380 de lei, nu exista multe lucruri prin care cele trei telefoane s-ar putea diferentia.
In timp ce hardware-ul nu este remarcabil pentru pretul lor, cumpararea unuia dintre aceste telefoane va ofera Android stock cu foarte putin bloat (adaugiri suplimentare si deseori inutile introduse de producator in sistemul de operare care incetinesc dispozitivul) si promisiunea actualizarilor garantate, ceea ce este de multe ori o problema pentru dispozitivele mai ieftine.
Daca sunteti in cautarea celei mai bune durate de viata a bateriei sau celei mai bune performante, atunci exista optiuni mai bune pe piata la acelasi pret, dar toate cele trei telefoane Android One sunt o optiune buna pentru cineva care cauta un telefon entry-level.
Cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Motorola Moto E
Daca doriti experienta de Android stock, dar nu sunteti interesati sa cumparati unul dintre telefoanele Android One, atunci al treilea smartphone din lista cu cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Moto E – este o alternativa buna. Telefonul este unul dintre cele mai aratoase din aceasta categorie, interfata de Android stock functioneaza fara probleme si, de asemenea, telefonul va primi rapid actualizarile de software.
Moto E are o camera destul de rea, dar performanta sa este foarte buna pentru pretul lui, asa cum este si design-ul. Durata de viata a bateriei este un pic scazuta, dar din nou, avand in vedere pretul telefonului, este rezonabil. Din aceste motive, Moto E poate fi o alegere destul de buna.
Cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Nokia Lumia 630 Dual SIM
In timp ce telefonul s-a lansat la pretul de 660 de lei, el a vazut o reducere a pretului la aproximativ 450 de lei, iar la acest pret nu veti gasi niciun telefon cu aceeasi durata de viata a bateriei. Nokia Lumia 630 Dual SIM nu are doar o durata de viata a bateriei grozava, telefonul are o calitate a constructiei foarte buna, si in functie de gusturile personale, design-ul este la fel de bun. Camera si display-ul puteau fi mai bune, dar sunt destul de bune luand in considerare pretul sau curent.
Cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Huawei Honor Holly
Huawei Honor Holly s-a lansat la 420 de lei – iar la acest pret primesti ecran de 5 inch cu rezolutia de 720 x 1280 pixeli. Camera de pe Honor Holly nu are de gand sa emotioneze pe nimeni, iar capacul lucios din spate este un magnet pentru amprente, dar telefonul vine cu 16GB de spatiu de stocare iar performanta este destul de buna pentru acest pret.
Cele mai bune smartphone-uri sub 500 de lei – Asus ZenFone 4
Cu un pret de 350 de lei, Asus ZenFone 4 este o alegere buna pentru persoanele care doresc un telefon bun la orice si care arata bine. Acest smartphone de 4 inch este modelul ZenFone entry-level si este alimentat de un procesor de 1,2GHz cu 1GB de RAM si o camera de 5 megapixeli. Are un design frumos, o camera buna si o calitate solida a constructiei, desi durata de viata a bateriei si vizibilitatea ecranului au fost un pic dezamagitoare.