fbpx
Ce pret are SSD-ul de 8TB al Samsung

Ce pret are SSD-ul de 8TB al Samsung

Conform unei listari pe platforma Amazon de comert electronic, compania Samsung din Coreea de Sud va comercializa in curand un SSD (Solid State Drive) cu o capacitate fenomenala de 8TB. S-au dezvaluit detalii si ce pret va avea.

In ziua de azi, SSD-urile devin tot mai frecvente. Desi SSD-urile exista de ceva vreme, la inceput acestea nu prea au fost folosite din cauza faptului ca erau incredibil de scumpe.

Dar in ultimii ani preturile au scazut destul de mult. Inca nu sunt neaparat ieftine, dar cu siguranta sunt mai accesibile la pret decat inainte.

CITESTE SI:  De ce pretul GeForce Now se dubleaza pentru noii abonati

Acestea fiind spuse, daca doresti sa cumperi un Solid State Drive de o enorma capacitate, ar trebui sa ai in vedere ceea ce pregateste Samsung. Asta pentru ca o listare pe Amazon a fost descoperita si prezinta un SSD Samsung QVO cu un spatiu de stocare incredibil de 8TB.

Da, 8TB. Cu toate acestea, inainte de a te entuziasma, exista cateva lucruri de remarcat. Pentru inceput, pretul sau e de 900 de dolari, ceea ce inseamna ca nu e ieftin.

CITESTE SI:  Data lansarii smartphone-ului BlackBerry Key2 a fost confirmata

In al doilea rand, potrivit publicatiei Tom’s Hardware, cel mai probabil SSD-ul de 8TB va folosi tehnologia QLC 3D V-NAND a companiei Samsung, ceea ce inseamna ca acesta se concentreaza in special pe capacitatea de stocare si mai putin pe performanta.

Dar asta nu inseamna ca Solid State Driver-ul Samsung va fi lent. De asemenea, listarea de pe Amazon indica faptul ca SSD-ul de 8TB al companiei Samsung va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 24 august, in timp ce modelul de 1TB este in prezent listat ca fiind disponibil pe 30 iunie.

CITESTE SI:  Unde lanseaza Nissan propriul sistem de energie solara pentru locuinte

Ce parere ai despre SSD-ul de 8TB cu pret de 900 de dolari pe care compania Samsung din Coreea de Sud il va comercializa? Crezi ca are un pret prea prohibitiv? Sau crezi ca spatiul de stocare de 8TB merita pretul de 900 de dolari?