fbpx
American Airlines nu are piloti pentru Craciun din cauza unei probleme de calculator

American Airlines nu are piloti pentru Craciun din cauza unei probleme de calculator

Craciunul este unul dintre cele mai aglomerate momente ale anului pentru toate modurile de calatorit. Oamenii doresc sa ajunga la destinatiile lor, astfel incat sa-si poata vedea familiile in timpul sarbatorilor de Craciun.

Va puteti imagina ca companiile aeriene incearca in mod special sa castige cat de mult este posibil in acest sezon aglomerat de Craciun. Se pare ca American Airlines nu are noroc in acest sezon al sarbatorilor de Craciun, deoarece o problema de calculator a lasat compania fara piloti.

CITESTE SI:  Sony spune de ce a inlaturat jack-ul pentru casti din Xperia XZ2

Aceasta problema de calculator a permis tuturor pilotilor companiei aeriene American Airlines sa ia o vacanta in timpul saptamanii de Craciun. Sindicatul care ii reprezinta pe pilotii companiei aeriene American Airlines a declarat pentru Reuters ca mai mult de 15.000 de avioane nu au in prezent oameni care sa le piloteze in luna decembrie, din cauza unei probleme de calculator.

Conducerea American Airlines a dezvaluit recent problema de calculator sindicatului. Sindicatul a spus intr-o declaratie ca “mii de zboruri in prezent nu au piloti desemnati sa le piloteze in timpul perioadei critice de vacanta viitoare”.

CITESTE SI:  In 2023 vor aparea pentru prima data jocuri mari bazate pe aceasta tehnologie

Sistemul care contorizeaza zilele libere ale pilotilor in functie de vechime a prezentat, dupa toate probabilitatile, un fel de problema. Acest lucru a dus la acordarea unui sistem de compensare a tuturor platilor American Airlines in timpul sezonului sarbatorilor de Craciun.

American Airlines spune ca lucreaza la o solutie. Desi problema de calculator va fi rezolvata in timp util, aceasta ofera, de asemenea, un salariu de 1,5x pentru piloti pentru a pilota in acea perioada.

CITESTE SI:  Cum se poate micsora dimensiunea unei carti Braille pentru cei cu deficiente de vedere

Compania aeriana American Airlines a mai spus ca are piloti de rezerva pentru a ajuta la acoperirea zborurilor in decembrie si ca ii va plati pe cei care piloteaza avioanele “la fel de mult pe cat ne este permis sa-i platim prin contract” pentru a rezolva aceasta problema.