fbpx
Acoperisurile solare care pot fi instalate in 8 ore

Acoperisurile solare care pot fi instalate in 8 ore

O companie din Statele Unite a lansat cea de-a treia versiune a placilor sale pentru acoperisuri solare pentru locuinte, conform unei postari oficiale postate in ziua de vineri, postare care a fost preluata de mass-media.

Impresionant e faptul ca aceste placi pot fi instalate mai ieftin, mai usor si mai rapid, fiind necesare in jur de 8 ore.

Una dintre initiativele ecologice pe care le-am vazut venind de la Tesla consta in acoperisurile solare. Desi panourile solare instalate pe locuinte nu sunt chiar ceva nou, ideea companiei Tesla e de a construi intregul acoperis din panouri solare, ceea ce ar spori eficienta acestora, contribuind si la mentinerea esteticii locuintei.

CITESTE SI:  Ce zice Tesla despre incidentul cu masina Model S care a luat foc aparent fara motiv

In cea mai recenta actualizare a proiectului de acoperis solar al companiei, CEO-ul Elon Musk al Tesla a dezvaluit propunerea companiei. Elon Musk spune ca va fi mai ieftina decat instalarea unui nou acoperis si ca va fi mult mai usor de instalat.

CITESTE SI:  Cum sunt si ce preturi au noile laptopuri Microsoft Surface Laptop

CEO-ul Tesla e atat de convins de asta incat a anuntat planuri pentru un maraton de instalare. Practic, niste echipe vor concura intre ele pentru a vedea cine poate instala mai rapid asa ceva.

De asemenea, s-a dezvaluit ca tinta era instalarea acestor acoperisuri solare Tesla in aproximativ 8 ore, ceea ce este foarte impresionant. Asta pentru ca instalarea a asa ceva e de obicei perceputa ca fiind o munca care se intinde pe mai multe zile.

CITESTE SI:  Ce companie poate accesa continutul oricarui dispozitiv iOS

Asa ca faptul ca aceste placi Tesla pot fi instalate in mai putin de jumatate de zi e o realizare uimitoare. Oamenii eligibili interesati de aceste noi acoperisuri solare – pentru a le instala pe locuinta lor – pot accesa site-ul web al companiei Tesla din Statele Unite pentru a obtine o estimare si pentru a plasa o comanda.