fbpx
Acest mouse al Apple functioneaza diferit de mouse-urile traditionale

Acest mouse al Apple functioneaza diferit de mouse-urile traditionale

Compania Apple din Statele Unite se gandeste sa creeze un nou tip de mouse, unul care functioneaza altfel decat cele traditionale, conform unui nou brevet descoperit. Acest dispozitiv al companiei Apple din Cupertino s-ar putea numi Magic Mouse Pro.

Apple pare sa fi venit cu un maus rotund care se poate orienta pe sine pentru utilizator. Deci, oricum ar fi mausul rotund orientat, il poti apuca din orice pozitie pentru ca dispozitivul se orienteaza de la sine.

CITESTE SI:  Compania ce a trimis deja un vaccin pentru coronavirusul Wuhan pentru testele pe oameni

Dispozitivul Magic Mouse al companiei Apple din Statele Unite si-a pastrat designul timp de mai multi ani deja, pentru ca designul sau functioneaza. Dar va aparea oare o reproiectare in viitor?

Asa pare, dupa cum indica un brevet recent descoperit. S-a indicat ca Apple ar putea lucra la o versiune “Pro” a lui Magic Mouse. In ultimii ani, Apple a inceput sa adauge numele “Pro” la produsele sale, cum ar fi iMac Pro, iPad Pro si AirPods Pro, asa ca nu e exclus ca compania sa se gandeasca si la un Magic Mouse Pro.

CITESTE SI:  Ce avertizeaza medicii legat de ECG-ul din Apple Watch

Deci, cum este acest dispozitiv Magic Mouse Pro? Este practic un maus care poate simti unde se afla utilizatorul si sa se orienteze pe sine insusi pentru utilizator.

De asemenea, se spune ca miscarea mausului nu va fi realizata in modul traditional, miscand dispozitivul. In schimb, utilizatorii vor inclina dispozitivul in directia in care doresc sa se miste cursorul de pe ecran.

CITESTE SI:  Utilizatorii de BlackBerry tin cel mai mult la smartphone-urile lor

Se pare ca va fi o schimbare radicala in proiectare si functionare, avand in vedere ca folosim mouse-urile traditionale de decenii. Acestea fiind spuse, ar trebui sa subliniem ca acesta este doar un brevet, ceea ce inseamna ca nu exista nicio garantie ca Apple il va duce la indeplinire. Vom fi pe faza pentru mai multe informatii despre Magic Pro in viitor.