fbpx

Viitoarele filme Sony Pictures se vor difuza mai intai pe acest serviciu de streaming

Viitoarele filme Sony Pictures se vor difuza mai intai pe acest serviciu de streaming

Compania Sony Pictures a semnat un acord cu un numit serviciu de streaming. Scopul acelui acord e ca viitoarele filme de la Sony Pictures, cum ar fi Uncharted si Morbius, sa se difuzeze mai intai pe acel serviciu de streaming si mai apoi pe alte platforme.

Compania japoneza a semnat un nou acord cu serviciul de streaming Netflix, pentru ca serviciul respectiv sa fie primul pe care se vor difuza filmele Uncharted si Morbius, dupa ce aceste lungmetraje isi vor finaliza difuzarea in cinematografe, incepand cu 2022, potrivit publicatiei Deadline.

CITESTE SI:  Ce vulnerabilitate serioasa repara un update pentru Internet Explorer

Noul acord prevede ca Netflix sa inlocuiasca Starz ca partener Sony Pictures. Acea platforma este o alegere potrivita pentru Sony Pictures, avand in vedere ca companiile au deja un acord pentru niste lansari.

Dar noul acord este mai cuprinzator, iar filmele cinematografice de la studiourile companiei japoneze, Columbia Pictures, Sony Pictures Classics, Screen Gems si TriStar Pictures, vor ajunge pe acea platforma de streaming.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi noua consola Nintendo Switch mai ieftina

Acesta e genul de acord care e din ce in ce mai rar in lumea cinematografiei, avand in vedere faptul ca companii precum Disney (care anterior avea un acord de similar cu Netflix intre 2016 si 2019) si Warner Bros. omit astfel de acorduri pentru a-si difuza filmele pe propriile lor servicii de streaming, cum ar fi Disney Plus si HBO Max.

Si NBCUniversal – care in prezent are acorduri cu Netflix pentru lungmetrajele sale Universal, dar si cu HBO Max – se gandeste sa-si ofere filmele pe Peacock, in schimb.

CITESTE SI:  De ce aplicatia TikTok va iesi din Hong Kong

Noul acord ii va oferi serviciului Netflix o prima privire asupra oricarui film original Sony. Netflix se angajeaza sa cumpere un numar nespecificat de filme. In plus, serviciul de streaming va licentia si lungmetrajele mai vechi din biblioteca Sony Pictures pentru a fi disponibile si pe Netflix.