fbpx

Serviciul de streaming video cu audio-only

Serviciul de streaming video cu audio-only

Un anumit serviciu de streaming video  – care transmite filme si seriale – a lansat o noua functie, de redare audio-only. Daca activezi acea functie, imaginea va fi dezactivata si vei putea doar asculta sunetul programelor. Functia respectiva se lanseaza in prezent in aplicatia Android a acelui serviciu de streaming video.

Serviciul de streaming video Netflix se extinde la podcast-uri, intr-un fel, lansand modul de redare audio-only in aplicatia pentru Android. Functia a aparut ca update pe partea de server si, daca o aveti, veti observa un nou buton “Video Off”.

CITESTE SI:  Ce masina a inregistrat video automat o femeie cum o zgaria cu cheia

Atingerea acelui buton va inchide imaginea, avand numai redare de sunet. De asemenea, puteti controla modul din setarile aplicatiei selectand o setare numita “Audio-only”.

Daca atingeti aceasta optiune, veti avea de ales intre “Intotdeauna pornit”, “Casti sau difuzoare externe” si “Dezactivat”. Alegerea setarii va reduce utilizarea datelor de catre serviciul video si va va permite sa ascultati programe in timp ce aveti atentia concentrata pe altceva.

CITESTE SI:  Cand ar putea lansa LG TV-ul cu display rulabil

Aceasta functie a serviciului de streaming video Netflix ar fi excelenta pentru documentare, stand-up comedy si pentru alte materiale axate pe audio-only, dar nu va functiona pentru serialele si filmele care expun povesti in primul rand prin imagini.

Este un nou mod de divertisment in timp ce te ocupi de alte lucruri, in cazul in care nu ai suficiente podcast-uri de ascultat. De fapt, Netflix produce deja propriile podcast-uri, dar, in mod ironic, acestea sunt disponibile numai pe Apple Podcasts, Spotify si pe alte servicii audio.

CITESTE SI:  In noul serial TV al Apple este vorba despre niste case extraordinare

Redarea audio-only se lanseaza in aceste momente in aplicatia Netflix pentru Android, asa ca ar putea fi nevoie de ceva timp pana ce va ajunge si in regiunea sa.

Ce parere ai despre aceasta functie de redare audio-only a acestui serviciu de streaming video? Crezi ca utilizatorii Netflix vor considera acest lucru util?