fbpx

Serviciul de streaming al ViacomCBS care va concura cu Netflix in 2021

Serviciul de streaming al ViacomCBS care va concura cu Netflix in 2021

Compania ViacomCBS din Statele Unite are un serviciu de streaming cu care doreste sa concureze cu Netflix, Disney Plus si HBO Max in 2021. Aceasta companie are si o platforma gratuita care e sustinuta de reclame. Dar platforma gratuita nu va fi cea care va concura cu Netflix si cu celelalte platforme consacrate.

Daca inca esti nesigur in privinta Paramount Plus, nu te ingrijora, vor aparea mai tarziu informatii. Asta pentru ca compania ViacomCBS isi va aloca anul 2021 pentru a oferi clientilor motive sa se inscrie. Paramount Plus e rebranduirea companiei pentru actualul sau serviciu de streaming, CBS All Access.

CITESTE SI:  De ce telefoanele Huawei si ZTE au fost interzise la bazele militare ale Statelor Unite

Serviciul Paramount Plus imbunatatit va include sporturi live, stiri live si mii de filme si seriale din retelele companiei. Printre acestea se numara MTV, BET si Comedy Central.

In timp ce compania ViacomCBS se asteapta ca va incheia 2020 cu “cel putin” 19 milioane de abonati cu plata in SUA si intentioneaza sa se extinda in 2021, directorii si-au folosit timpul pentru a incredinta investitorii sceptici si analistii ca serviciul de streaming va reusi.

CITESTE SI:  Cum incearca Mozilla sa inteleaga algoritmul YouTube de recomandare

“Streaming-ul este o mare oportunitate”, a declarat Navreen Chopra, noul director financiar al ViacomCBS. Exista doua zone principale de streaming care se indreapta catre 2021: Paramount Plus si Pluto TV.

Cel de-al doilea este serviciul de streaming gratuit al companiei ViacomCBS din Statele Unite si sustinut de reclame. Platforma aceea gratuita are peste 28 de milioane de utilizatori activi lunar, in crestere cu 57% in comparatie cu anul trecut.

CITESTE SI:  Cum e noul monitor LG UltraFine al Apple si ce pret are

Oamenii se inscriu pentru a utiliza serviciul Pluto TV, iar compania ViacomCBS vinde reclame. Este o platforma in legatura cu care CEO-ul Bob Bakish se declara incantat ca a cumparat-o la sfarsitul anului 2018. Cu toate acestea, Paramount Plus va fi platforma ViacomCBS care va concura cu servicii de streaming precum Peacock, HBO Max, Disney Plus si Netflix.