fbpx
Noul mod prin care utilizatorii iOS se pot abona la Netflix

Noul mod prin care utilizatorii iOS se pot abona la Netflix

Utilizatorii Netflix cu dispozitive iOS precum iPhone-urile si iPad-urile se vor putea abona in viitor la acest serviciu de streaming nu doar de pe site-ul platformei de streaming. Si din cate se pare, preturile de abonament vor fi aceleasi precum cele de pe site.

Pentru a viziona Netflix pe iPhone sau iPad, e nevoie de un abonament. Cu toate acestea, spre deosebire de alte aplicatii de abonament, compania din Statele Unite le impune utilizatorilor sa viziteze site-ul pentru a-si gestiona setarile de cont, ceea ce inseamna ca utilizatorii se pot inscrie si abona la Netflix doar de pe site.

CITESTE SI:  Ce aplicatie Google iti permite sa-ti administrezi blogul in timp ce esti in miscare

Asta pentru ca compania sa nu ofere companiei Apple procentul de 30% din achizitiile in-app, sau cel putin acest lucru era valabil pana acum. Conform unor stiri, Netflix va permite utilizatorilor iOS sa se aboneze prin aplicatia sa.

Si se pare ca pretul va fi acelasi, chiar daca te abonezi din aplicatia iOS. Asta inseamna ca utilizatorii iOS pot plati 8,99 dolari pe luna pentru nivelul Basic, 13,99 dolari pentru nivelul Standard si 17,99 dolari pentru Premium.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e primul obiectiv anamorfic pentru drone

Ceea ce e interesant e ca, acum ceva timp, compania Netflix din Statele Unite si-a lansat jocurile iOS pe App Store, iar utilizatorii se pot abona prin acele aplicatii.

Acum se pare ca abonarea va fi posibila si din aplicatia Netflix principala. Dezvoltatorii si-au exprimat nemultumirea fata de comisionul de 30%, in timp ce altii s-au resemnat.

CITESTE SI:  Uimitor. Ce camera Fujifilm ar putea veni cu un ecran care se roteste intr-un mod unic

Recent, judecatorul care prezideaza cazul dintre companiile Apple si Epic Games din Statele Unite a impus companiei Apple din SUA sa permita sisteme de plati externe in App Store pana cel tarziu in decembrie. Ce parere ai despre faptul ca utilizatorii de dispozitive iOS se pot abona acum la Netflix nu doar de pe site, ci si din aplicatia iOS?