fbpx
Motivele pentru cresterea fabuloasa a Disney+, serviciul de streaming

Motivele pentru cresterea fabuloasa a Disney+, serviciul de streaming

Conform unei noi stiri, serviciul de streaming Disney+ e caminul a 116 de milioane de abonati, dintre care 40 de milioane au fost adaugati in mai putin de un an. Exista motive pentru cresterea fabuloasa a acestei platforme.

Avand in vedere ca existau deja o multime de servicii de streaming, unii oameni au fost sceptici cu privire la Disney+. Cu toate acestea, dupa cum se pare, cresterea acestui serviciu a fost meteorica.

Conform celor mai recente date, serviciul de filme si seriale e camin pentru 116 milioane de abonati. Acest lucru e impresionant, mai ales ca acest serviciu de streaming s-a lansat abia acum doi ani in urma.

CITESTE SI:  De ce serviciul YouTube TV a crescut pretul

Cu toate acestea, chiar si la 116 milioane de abonati, Disney+ se afla in urma Netflix cu peste 200 de milioane de abonati. Totusi, numarul de abonati ai platformei e impresionant pentru ca, anul trecut in noiembrie, numarul de abonati era de 73 de milioane.

CITESTE SI:  Lansarea Piratii din Caraibe 5 dezamageste

Faptul ca a putut adauga 40 de milioane de noi abonati in mai putin de un an e o realizare importanta. Unii analisti chiar cred ca e posibil ca, in urmatorii 5 ani, Disney+ va depasi Netflix.

Acest lucru e o posibilitate, pentru ca, spre deosebire de alte servicii de streaming, brandul si reputatia companiei Disney sunt de top. De asemenea, compania din Statele Unite detine francize populare precum Star Wars si Marvel.

CITESTE SI:  Acest serviciu de muzica gratuit e disponibil si pentru iOS si Android acum

Compania Netflix din Statele Unite lucreaza pe branci pentru a procura continut, dar si produce propriul continut pentru platforma sa de streaming. Unele filme si seriale produse de compania Netflix din SUA sunt destul de populare.

Ce parere ai despre asta? Va reusi Disney+ sa devina lider pe piata serviciilor de streaming? Crezi ca platforma Netflix va fi depasita de Disney+ in urmatorii ani?