fbpx
Filmul in care personajele Spider-Man si Venom s-ar putea confrunta intr-un mare fel

Filmul in care personajele Spider-Man si Venom s-ar putea confrunta intr-un mare fel

E posibil ca personajele Spider-Man si Venom se vor confrunta intr-un anumit film. Important de retinut e ca acel personaj a evoluat din Spider-Man. Vorbind pentru Fandom, regizorul Ruben Fleischer a spus ca Sony doreste o confruntare intre personajul Venom interpretat de Tom Hardy si Omul Paianjen interpretat de Tom Holland.

Deoarece Sony detine in mare parte drepturile de film pentru Spider-Man si pentru toate lucrurile legate de Spider-Man, multi s-au intrebat daca personajul Spider-Man interpretat de Tom Holland ar putea juca in filmul Venom al Sony.

CITESTE SI:  Cu ce logo seamana noul logo al Fortelor Spatiale ale SUA

La urma urmei, ambele s-au confruntat de nenumarate ori in benzi desenate si o data intr-un film. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a intamplat in primul film.

Dar, conform unei stiri de Fandom, se pare ca Sony vrea ca acest lucru sa se intample. Asta potrivit regizorului Ruben Fleischer al filmului Venom. Acesta a spus ca Sony vrea sa creeze o confruntare intre cele doua personaje.

CITESTE SI:  Acestea pot fi preturile consolei de jocuri PS5 a Sony

Regizorul a fost citat spunand: “Acolo va duce totul. Iar acesta e un lucru palpitant, pentru ca am schimbat originea lui Venom. In benzi desenate, el a evoluat din Spider-Man. Dar, din cauza neintelegerilor dintre Marvel si Sony, nu am putut merge mai departe. Asa ca sunt de parere ca ceea ce se pregateste si ceea ce va fi interesant de vazut va fi cand cele doua personaje se vor confrunta intre ele”.

Ramane de vazut daca se va intampla sau nu acest lucru. Asta pentru ca lucrurile ar putea deveni un haos, deoarece Spider-Man este in prezent imprumutat celor de la Marvel, personajul fiind parte din MCU.

CITESTE SI:  Si Sony are ambitii pe piata masinilor fara sofer

Asa ca, daca Omul Paianjen se confrunta cu acesta, nu inseamna asta ca si Venom ar putea fi parte din MCU? Oricum ar fi, ramane de vazut ce se va intampla. Dar am auzit ca existenta filmului Venom 2 a fost confirmata.