fbpx

Disney Plus nici nu s-a lansat, dar are deja o multime de abonati

Disney Plus nici nu s-a lansat, dar are deja o multime de abonati

Noul serviciu de streaming Disney Plus nu se va lansa pana la jumatatea acestei luni, dar se pare ca are deja o multime de abonati, conform noilor date de la firma de analiza Jumpshot din aceasta saptamana.

Firma – care strange date de la consumatorii online – nu e singura care prognozeaza un inceput promitator pentru viitorul serviciu de streaming.

La mijlocul lunii octombrie, analistii de la UBS au spus ca au chestionat 1000 de consumatori si ca 86% dintre ei au zis ca au auzit de Disney Plus. In plus, 44% dintre ei au declarat ca ar putea deveni abonati la acest serviciu.

CITESTE SI:  Apple Watch cu LTE va functiona numai in tara de unde l-ati cumparat

Disney Plus inca nu a fost lansat. Se asteapta ca serviciul de streaming va fi lansat la mijlocul lunii noiembrie, dar se pare ca are deja un start excelent.

Conform datelor de la Jumpshot, s-a indicat ca viitorul serviciu are deja 1 milion de abonati, inainte de a se lansa. Acest numar consta doar in abonatii din SUA, ceea ce inseamna ca, atunci cand platforma de streaming Disney Plus se va deschide si pentru pietele internationale, acest numar va creste.

CITESTE SI:  Ce spune Tim Cook despre folosirea datelor de catre companii

Acest numar de abonati este un inceput extrem de promitator, mai ales ca compania Disney e noua pe piata de streaming si ca exista deja o multime de alternative pe piata lansate de mult timp.

Acestea fiind spuse, ar trebui sa fim atenti si sa nu fim prea optimisti. Asta pentru ca, la fel ca majoritatea serviciilor de streaming, Disney Plus vine cu o perioada gratuita de proba de 7 zile.

CITESTE SI:  Oamenii din aceasta tara pot alege cum sa sune o masina electrica

Deci nu e clar cati dintre acei 1 milion de abonati care s-au inscris pentru perioada gratuita vor cumpara un abonament, dupa ce platforma se va lansa. De asemenea, acesta nu e numarul oficial, asa ca ar trebui sa fie tratat cu o doza de precautie. Cu toate acestea, daca numarul de abonati e corect, ar trebui sa fie o veste buna pentru serviciul de streaming Disney Plus.