De ce zilele binge watching pe Netflix ar putea ajunge la sfarsit

De ce zilele binge watching pe Netflix ar putea ajunge la sfarsit

Inca de cand a inceput sa lanseze seriale originale, serviciul de streaming Netflix a fost cunoscut pentru abordarea sa binge watching. Netflix lansa un intreg sezon al unui serial in acelasi timp, permitand utilizatorilor sa le urmareasca in stil binge watching.

In cea mai mare parte, serialele sunt lansate saptamanal. Asta inseamna ca, daca vrei sa urmaresti urmatorul episod, trebuie sa astepti pana saptamana viitoare.

Cu toate acestea, compania Netflix a schimbat situatia, lansand toate episoadele unui sezon in acelasi timp. Acest lucru a permis utilizatorilor sa urmareasca in stil binge watching (episod dupa episod) serialele pana la terminarea lor.

CITESTE SI:  Ce seriale de animatie vrea Ubisoft sa dezvolte

Totusi, se pare ca zilele binge watching pe Netflix ar putea ajunge la sfarsit. Asta conform unei stiri de Comicbook.com care a descoperit ca unul dintre serialele de pe acest serviciu de streaming, The Great British Baking Show, va fi primul ale carui episoade se vor lansa saptamanal.

CITESTE SI:  Ce companie va lansa un serviciu gratuit de streaming pentru muzica, probabil

Nu e clar daca aceasta schimbare se aplica numai acestui serial. Poate ca Netflix vrea sa creeze suspans si ca oamenii sa discute despre The Great British Baking Show saptamani si luni.

Sau poate ca acest lucru e parte din planul mai mare al Netflix de a trece la o lansare saptamanala a episoadelor. Ar trebui remarcat faptul ca si serviciul de streaming Disney+ va lansa continut saptamanal, asa ca, daca Netflix ar trece la lansarea saptamanala, nu ar fi singurul serviciu de streaming care procedeaza astfel si care reduce binge watching-ul.

CITESTE SI:  WhatsApp are 1 miliard de utilizatori activi zilnic care trimit 55 de miliarde de mesaje in fiecare zi

Intr-un fel nu e o idee rea, deoarece astfel compania poate mentine clientii abonati pentru o perioada mai lunga de timp. Dar cu siguranta multora le va lipsi faptul ca nu mai pot urmari in stil binge watching serialele lor preferate pe acest serviciu de streaming.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *