fbpx

Cum vrea Netflix sa faciliteze vizionarea binge-watching de filme si seriale

Cum vrea Netflix sa faciliteze vizionarea binge-watching de filme si seriale

Ori de cate ori doresti sa elimini un serial sau un film nedorit din lista Continue Watching din Netflix, trebuie sa treci prin niste hopuri. Nu poti scapa de continut chiar din aplicatia de pe smartphone sau TV; trebuie sa intri in Viewing Activity in setarile contului de pe site-ul Netflix, in schimb. Acum, pare ca compania pregateste o modalitate pentru ca oamenii sa vizioneze filme si seriale in stil binge-watching.

Daca esti un utilizator Netflix, exista mari sanse ca vizionezi mult continut, in stil binge-watching. Acest lucru e usor cand vine vorba despre seriale, dar ce se intampla daca ai terminat seria pe care o urmaresti?

CITESTE SI:  Samsung Galaxy C7 si Galaxy C5 au fost lansate

Uneori poate fi greu sa incepi o noua serie, dar asta e ceea ce compania incearca sa rezolve. Conform unei stiri de Android Police, se pare ca, pentru versiunea Android a aplicatiei Netflix, compania pare sa testeze o noua caracteristica de redare aleatorie pentru vizionare binge-watching de seriale.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are smartphone-ul cu ecran dual Surface Duo al Microsoft

Desi nu putem fi siguri cum va functiona, probabil ca va fi similara cu caracteristica de redare aleatorie a melodiilor. Nu e clar daca caracteristica pentru vizionare binge-watching e disponibila numai pentru seriale, sau daca va fi pentru tot continutul din catalogul Netflix.

De exemplu, ar putea functiona numai pe serial, ceea ce inseamna ca episoadele sunt redate aleatoriu. Alternativ, ar putea insemna ca Netflix ar putea alege un serial sau un film la intamplare si sa inceapa sa-l redea, desi e posibil ca aceasta caracteristica pentru vizionare binge-watching nu va fi prea utila pentru unii utilizatori.

CITESTE SI:  Ce versiuni Windows ale Microsoft au vulnerabilitati de securitate

Acestea fiind spuse, ar trebui sa fie mentionat ca, mai devreme in acest an, s-a descoperit ca Netflix testa o caracteristica “Random Episode”, deci noua caracteristica pentru vizionare binge-watching ar putea fi o extensie a celei vechi. Nu e clar daca compania are planuri de a lansa caracteristica oficial, asa ca daca nu o vezi, nu te ingrijora.