fbpx
Cum va fi serviciul de streaming al AMC Theatres

Cum va fi serviciul de streaming al AMC Theatres

AMC Theatres, cel mai mare lant de cinematografe din lume, pregateste un serviciu de streaming propriu. Compania din Statele Unite lanseaza AMC Theatres On Demand, o platforma digitala de filme care va permite membrilor programului de loialitate Stubs sa aiba sansa de a inchiria sau cumpara 2000 de filme produse de studiouri majore de la Hollywood precum Disney si Universal.

Acum cativa ani in urma, cu greu puteai gasi un serviciu de streaming in afara de Netflix si Hulu. Cu toate acestea, in ziua de azi clientii sunt rasfatati cu o multime de optiuni dintre care pot alege.

CITESTE SI:  Cand crede ARM ca cipurile sale le vor depasi pe cele Intel ca performanta

Amazon a intrat in joc, pe langa Apple, iar luna viitoare Disney va lansa propriul serviciu de streaming. Asa ca nu e chiar o surpriza sa aflam ca si AMC Theatres a decis sa lanseze un astfel de serviciu.

Cu toate acestea, desi nu suntem surprinsi sa aflam ca AMC Theatres vrea sa lanseze asa ceva, aceasta e o miscare destul de interesanta. Asta pentru ca serviciile de streaming si cinematografele au fost intr-o contradictie din cauza modului in care sunt lansate filmele.

CITESTE SI:  Cum ar putea atacatorii sa-ti modifice mesajele WhatsApp

Cu toate acestea, compania din SUA va lansa ceva diferit. Noul serviciu, denumit AMC Theatres On Demand, nu va fi un serviciu de streaming similar Netflix sau Hulu.

In schimb, va fi ceva similar iTunes, filmele fiind disponibile pentru inchiriere sau pentru cumparare. Compania va oferi o biblioteca de filme mai vechi, dar va oferi si filme mai noi, dupa ce acestea si-au incheiat rulajul in cinematografe.

CITESTE SI:  La ce colaboratori a renuntat compania Apple, conform unor surse

Intr-o declaratie oferita de Adam Aron, CEO-ul companiei AMC Theatres din Statele Unite, acesta spune: “Prin lansarea platformei, putem ajunge direct la pasionatii de film si le putem usura accesul digital la lungmetraje”.