fbpx
Cum va fi filmul Joker cu Joaquin Phoenix, conform trailerului final

Cum va fi filmul Joker cu Joaquin Phoenix, conform trailerului final

Ei bine, 2019 a fost anul filmelor cu supereroi. Joker cu actorul Joaquin Phoenix – care e unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an – a primit recenzii destul de bune cu primul trailer.

Mai mult, al doilea trailer a fost foarte asteptat de public de ceva vreme. Iar acum al doilea trailer e disponibil pentru vizionare. Noua abordare a personajului de actorul Joaquin Phoenix si de regizorul Todd Phillips va prezenta personajul Joker intr-o noua forma.

Filmul cu actorul Joaquin Phoenix nu e legat in niciun fel de seria de benzi desenate. Astfel, este foarte probabil ca aceasta abordare a personajului nu a mai fost vazuta niciodata inainte, avand in vedere ca toate lungmetrajele anterioare se bazau pe seria de benzi desenate.

CITESTE SI:  Daniel Craig confirma ca va juca din nou in filmul James Bond

Dupa cum au auzit unii dintre voi, Warner Bros. dezvolta un nou film Joker. Se asteapta ca va fi un film independent care exploreaza originile personajului.

In aprilie, un trailer a fost lansat si, daca vrei sa vezi mai multe, ai noroc. Asta pentru ca trailerul final pentru viitorul lungmetraj a fost lansat.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi Index, prima casca VR a Valve

Trailerul ne ofera mai multe informatii despre lungmetraj si despre personajul principal Joker. Personajul principal va fi interpretat de Joaquin Phoenix, iar lungmetrajul va fi regizat de Todd Phillips.

Trebuie sa zicem ca, pe baza a ceea ce vedem in trailer, actorul Joaquin Phoenix pare a fi un nou preferat al publicului, dupa Heath Ledger care l-a interpretat pe Joker in Christopher Nolan’s Batman, dar si Jack Nicholson care l-a interpretat pe personaj in filmul Batman din 1989.

CITESTE SI:  Ce poveste are filmul Dance Dance Revolution aflat in dezvoltare

Noul film cu actorul Joaquin Phoenix, intitulat pur si simplu Joker, este in prezent stabilit pentru o lansare pe 4 septembrie. Am auzit stiri conform carora ar putea exista si un alt lungmetraj Joker in lucru, doar ca actorul principal va fi interpretat de Jared Leto. Cu toate acestea, alte stiri indica faptul ca acel lungmetraj ar putea fi plasat in plan secund.

Sursa imagine: Flickr.com