fbpx

Cum a reusit Disney+ sa castige 50 de milioane de abonati in 5 luni

Cum a reusit Disney+ sa castige 50 de milioane de abonati in 5 luni

S-a dezvaluit ca serviciul de streaming Disney+ de filme si seriale a reusit sa castige 50 de milioane de abonati in primele 5 luni de la lansare. Desi compania nu a oferit amanunte, se vehiculeaza o serie de factori care ar fi contribuit la aceasta crestere importanta.

Serviciului Disney+ nu prea i-a fost dificil sa atraga clienti. Compania a dezvaluit ca serviciul de streaming are acum peste 50 de milioane de abonati care au fost castigati in cele 5 luni de la lansare.

CITESTE SI:  Facebook ii va informa pe utilizatori daca au dat like la un cont fals rusesc

Expansiunea internationala a jucat un rol semnificativ, dupa cum unii au ghicit. Pe langa lansarile europene, lansarea in India de saptamana trecuta a mai adaugat 8 milioane de abonati.

La acest lucru a contribuit atasamentul la serviciul Hotstar existent in India, dar totusi nu e putin lucru. Desi Disney+ nu si-a explicat in amanunte cresterea numarului de abonati, exista o serie de factori probabili.

Serialul “The Mandalorian” si baza sa de fani uriasa a contribuit fara indoiala, desi o buna parte dintre serialele originale de top ale Disney+ se vor lansa abia peste luni de zile.

CITESTE SI:  Ce smartphone ar putea folosi James Bond in filmul "No Time To Die"

Ofertele multianuale, preturile relativ reduse si un promo de la Verizon au contribuit la angajamentul multor clienti fata de serviciul de streaming Disney+ pe termen lung.

Si, desigur, serviciul de streaming Disney+ are avantajul ca detine un catalog generos de filme si seriale de la Fox, Marvel, Pixar, dar si din franciza “Star Wars”. Cel mai important test ar putea veni dupa un an.

CITESTE SI:  Ce servicii de streaming au fost depasite de Apple TV+ la numarul de abonati

Multi abonati, dupa ce se incheie planurile anuale, vor trebui sa decida daca merita sa-si reinnoiasca abonamentul, iar atunci abonatii vor afla daca catalogul de exclusivitati este suficient de vast pentru a ramane abonati. E improbabil ca va exista atunci un abandon urias, insa succesul timpuriu al serviciului de streaming Disney+ nu e garantat ca va continua.