fbpx
Cu cat se majoreaza preturile Netflix

Cu cat se majoreaza preturile Netflix

Compania Netflix din SUA a anuntat ca va creste preturile pentru serviciul sau de streaming. Preturile vor fi majorate doar pentru abonamentul Standard si cel Premium. Cel al abonamentului Basic va ramane acelasi.

De-a lungul anilor, compania din Statele Unite si-a crescut constant preturile. Iar daca sunteti in prezent abonat la serviciul de streaming Netflix, va recomandam sa aveti in vedere noile preturi care vor intra in vigoare.

Cu toate acestea, aceasta majorare a costurilor este doar pentru abonamentele Standard si Premium ale serviciului de streaming, in timp ce abonamentul Basic va ramane acelasi.

CITESTE SI:  Cum poti asculta muzica de la Apple in browserul web

Potrivit companiei Netflix din SUA, majorarea pretului abonamentului Standard – care ofera streamuri HD si streaming simultan pentru pana la doua dispozitive – va duce la un cost de 14 dolari pe luna. Majorarea e de un dolar.

Cat despre abonamentul Premium – care permite pana la patru dispozitive simultan si rezolutie UHD – acesta va costa 18 dolari pe luna, o majorare de 2 dolari.

CITESTE SI:  Data la care WhatsApp isi va incheia suportul pentru sistemele de operare BlackBerry

Asa cum s-a mentionat, abonamentul Basic al acestui serviciu de filme si seriale ramane acelasi la 9 dolari pe luna si ofera streaming pentru doar un dispozitiv simultan si fara rezolutie HD.

Observand preturile serviciului de streaming Netflix de-a lungul anilor, vedem ca acum circa cinci ani in urma planul tarifar Standard al Netflix avea un cost de 10 dolari, ceea ce inseamna ca compania din Statele Unite a majorat costul cu circa un dolar in fiecare an.

CITESTE SI:  Pretul consolei de jocuri portabile PlayDate

Ca sa fim cinstiti, Netflix a investit multi bani in producerea de continut original, cum ar fi seriale si filme, pentru a putea concura cu alte servicii de streaming de pe piata. Ce parere ai despre asta? Crezi ca aceste majorari de preturi vor duce la pierderea de abonati pentru compania Netflix din Statele Unite?