fbpx

Continuarea carui film bazat pe un joc video a fost confirmata?

Continuarea carui film bazat pe un joc video a fost confirmata

Conform mai multor stiri, se pregateste un nou film bazat pe un anumit joc video. Noul lungmetraj este continuarea unuia care a fost lansat destul de recent. Primul s-a bucurat de succes (pentru un lungmetraj bazat pe un joc video), motiv pentru care s-a decis sa se vina cu o continuare.

Cand Paramount a lansat pentru prima data trailerul pentru filmul “Sonic the Hedgehog”, acesta a fost intampinat cu reactii negative din cauza designului personajului principal.

CITESTE SI:  Asa arata Google care oameni respecta autoizolarea in contextul coronavirusului Wuhan

Asta pentru ca personajul nu semana aproape deloc cu personajul din jocul video cu acelasi nume. Acest lucru a dus la amanarea filmului, pentru ca s-a trecut la reproiectarea personajului bazat pe joc.

S-a dovedit o idee buna, deoarece filmul s-a descurcat destul de bine pentru un lungmetraj bazat pe un joc video. Din acest motiv, s-a confirmat oficial ca se pregateste o continuare Sonic the Hedgehog.

Continuarea Sonic the Hedgehog se afla in primele etape ale dezvoltarii, asa ca inca nu exista informatii despre distributie sau despre data de incepere a productiei, mai ales data cand va fi lansat.

CITESTE SI:  Un dezvoltator foloseste ARKit pentru a aduce filmul horror "Ring" la viata

Dar nu ar fi surprinzator daca vor fi folositi actorii originali. Ben Schwartz l-a interpretat pe personajul principal, in timp ce Jim Carrey l-a interpretat pe Dr. Robotnik.

Daca inca nu ai urmarit primul film Sonic the Hedgehog bazat pe jocul video, s-ar putea sa fii incantat de faptul ca acesta a fost lansat pentru a fi urmarit la domiciliu.

CITESTE SI:  Disney va pune capat acordului cu Netflix si isi va lansa propriul serviciu

Acest lucru se datoreaza coronavirusului Wuhan care a fortat inchiderea cinematografelor si care a obligat unele studiouri sa-si lanseze filmele pentru vizionare la domiciliu mai devreme decat era prevazut. Ce parere ai despre noul film Sonic the Hedgehog (bazat pe jocul video) care va fi lansat in viitor? Crezi ca si acesta se va bucura de succes?