fbpx
Compania de cinematografe care ar putea disparea in ianuarie 2021

Compania de cinematografe care ar putea disparea in ianuarie 2021

O anumita companie de cinematografe din Statele Unite a anuntat ca, din cauza faptului ca vanzarile de bilete s-au redus intr-un mod drastic, va ramane fara fonduri in ianuarie 2021.

Acea companie de cinematografe sustine ca, pentru a nu se falimenta, va avea nevoie de aproximativ 750 de milioane de dolari pentru a supravietui anul viitor.

Nu exista nicio indoiala ca cinematografele companiei AMC intampina dificultati din cauza pandemiei, dar acum e evident ca acestea sunt la un pas de colaps.

CITESTE SI:  Ce avantaje au iPhone-urile care pot afla unde le tii in posesia propriei persoane

Variety relateaza ca compania AMC a emis o instiintare catre SEC (Comisia de Burse si Valori) din SUA, conform careia banii sai existenti se vor epuiza in ianuarie 2021.

Compania din Statele Unite a estimat ca va avea nevoie de macar 750 de milioane de dolari pentru a ramane intacta anul viitor. Pentru a supravietui in pandemie, AMC a declarat ca exploreaza optiuni care includ finantare suplimentara, indatoriri si negocieri suplimentare cu proprietarii pentru a diminua sau intarzia platile chiriilor.

CITESTE SI:  PC-ul de gaming cu niste placi grafice foarte performante

De asemenea, AMC a vehiculat posibilitatea formarii unei intreprinderi comune sau colaborari cu parteneri. Odata cu cresterea numarului de infectari cu COVID-19 in SUA si faptul ca studiourile lanseaza filme simultan sau in principal pe servicii de streaming, prezenta la cinematografe s-a diminuat.

Chiar daca 404 dintre cele 594 de cinematografe americane sunt deschise, vanzarile de bilete s-au redus cu 92% in perioada octombrie-noiembrie in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

CITESTE SI:  Ce obliga Donald Trump TikTok, printr-un nou ordin executiv

Oamenii nu sunt dispusi sa-si riste sanatatea doar pentru a viziona un film pe un ecran de dimensiuni imense, iar studiourile sunt reticente si intarzie lansarea filmelor pentru a asigura premiere doar pentru cinematografe. Nu doar compania AMC din Statele Unite e afectata. Compania Regal a dezvaluit ca-si va inchide toate cinematografele din SUA din cauza pandemiei.