fbpx
Compania care creeaza un serial animat Terminator

Compania care creeaza un serial animat Terminator

O anumita companie – care detine si gestioneaza un serviciu de streaming – a dezvaluit ca lucreaza la un serial animat din franciza Terminator. Asta ar fi o premiera. Acea companie va colabora cu anumite companii.

Pana in prezent, au fost produse o multime de filme in franciza Terminator. Au existat, de asemenea, seriale TV cu aceasta franciza. Dar daca esti fan al francizei si sperai la altceva, vei fi incantat de faptul ca compania Netflix din Statele Unite a anuntat recent ca dezvolta un serial animat Terminator.

CITESTE SI:  Compania care renunta sa mai produca ecrane LCD

Nu prea exista informatii despre intriga, dar va fi creat de Netflix in parteneriat cu Skydance care a produs anterior ultimele doua filme Terminator.

De asemenea, va fi creat in parteneriat cu Production I.G cu care Netflix din SUA a lucrat in trecut si care a creat anumite seriale anime.

Potrivit lui John Derderian, vicepresedinte al Netflix pentru Japonia si anime: “‘Terminator’ este una dintre cele mai emblematice povesti SF care au fost create vreodata – si a devenit mai relevanta pentru lumea noastra de-a lungul timpului. Noul serial animat Terminator va explora acest univers intr-un mod care nu a mai fost folosit pana acum. Suntem nerabdatori ca fanii sa experimenteze acest nou capitol uimitor in batalia epica dintre masinarii si oameni”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e proteza Hero Arm a Open Bionics

Netflix a fost destul de ocupata in producerea de seriale animate. Acum ceva timp in urma, compania Netflix din Statele Unite a anuntat ca va lansa unul bazat pe Dota 2 si, la un moment dat, s-a dezvaluit ca ar putea lucra cu compania Nintendo din Japonia la unul Zelda.

CITESTE SI:  La ce va fi utila noua companie media a lui Elon Musk

Ce parere ai despre faptul ca compania Netflix din Statele Unite lucreaza la un serial animat din franciza Terminator? Crezi ca va fi pe masura filmelor?