fbpx

Ce servicii de streaming au fost depasite de Apple TV+ la numarul de abonati

Ce servicii de streaming au fost depasite de Apple TV+ la numarul de abonati

Serviciul de streaming Apple TV+ al companiei din Cupertino a fost lansat anul trecut si deja a depasit alte astfel de servicii, unele dintre ele vechi, la numarul de abonati. S-a dezvaluit numarul de abonati ai serviciului de streaming al companiei din Cupertino.

Serviciul de streaming Apple TV+ este destul de nou, fiind lansat anul trecut. Dar, conform unei stiri de Wall Street Journal, se descurca destul de bine.

Asta pentru ca, in ceea ce priveste numarul de abonati, se crede ca Apple TV+ are mai multi decat Hulu (care exista de ceva vreme) si decat Disney Plus (care s-a lansat recent).

CITESTE SI:  Motivele posibile pentru ca Apple Watch Edition a fost abandonat

Stirea sustine ca Apple TV+ are 33,6 milioane de abonati, in timp ce Hulu are 31,8 milioane si Disney Plus care are circa 23,2 milioane. Acestea fiind spuse, numarul de abonati ai platformei companiei din Cupertino s-ar putea sa nu fie atat de impresionant pe cat cred unii.

CITESTE SI:  Preturile noului rucsac inteligent al Google

Asta pentru ca Apple TV+ este oferit gratuit cu orice achizitie a unui dispozitiv Apple nou. Cine cumpara un dispozitiv nou de la aceasta companie primeste un abonament gratuit pentru un an la acel serviciu de streaming, dupa care utilizatorii trebuie sa plateasca 4,99 dolari pe luna.

Nu e clar cat de multi clienti vor fi de acord sa plateasca dupa acel an si sa ramana abonati la Apple TV+. Cu toate acestea, este o idee inteligenta ca compania din Cupertino sa-i ademeneasca pe utilizatori cu un abonament gratuit in speranta ca vor ramane abonati pe termen lung.

CITESTE SI:  Laptopul de gaming Acer Nitro 5 Spin a fost anuntat - specificatii si pret

Acestea fiind spuse, pretul de 4,99 dolari pe luna este mult mai redus in comparatie cu preturile altor servicii de streaming. In plus, pe parcursul anului, ne asteptam sa fie adaugate mai multe seriale si filme, asa ca acest serviciu ar putea deveni mai convingator pentru utilizatori.